Chrissy Teigen, în chiloți la Jocurile Olimpice! Fanii i-au criticat ținuta

Ultima actualizare:

Chrissy Teigen (38 de ani) și soțul ei, John Legend (45 de ani), au vizitat Parisul și au asistat la deschiderea Jocurilor Olimpice 2024. Modelul a fost ținta ironiilor pe rețelele sociale, din cauza ținutei pe care a ales s-o poarte.

Chrissy Teigen a ales să poarte o ținută neobișnuită, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024

Chrissy Teigen, alături de soțul ei, John Legend, la deschiderea Jocurilor Olimpice 2024
Chrissy Teigen, alături de soțul ei, John Legend (Foto: GettyImages)

Vedeta, care deține o avere de 100 de milioane de dolari, a venit îmbrăcată într-un compleu verde format din ceea ce par a fi niște chiloți tricotați, cu talie înaltă, și un pulover asortat, cu nasturi aurii. În picioare, Chrissy Teigen a ales să poarte sandale negre cu toc înalt. Soțul ei a venit la eveniment îmbrăcat într-un costum negru și cămașă albă. Chiar dacă fanii i-au spus că ținuta ei nu a fost potrivită pentru Jocurile Olimpice, Chrissy Teigen nu s-a lăsat deranjată de comentariile primite.

Cei doi soți s-au pozat împreună în apropierea Turnului Eiffel. Chrissy și John sunt căsătoriți din 2013 și au împreună patru copii, Luna Simone (8 ani), Miles Theodore (6 ani), Esti (1 an și jumătate) și Wren Alexander (1 an). Ultimii doi au venit pe lume cu ajutorul unor mame surogat.

Ce dietă ține Chrissy Teigen

Chrissy Teigen a ținut în trecut o dietă destul de strictă, săracă în carbohidrați, pentru a slăbi. De când a devenit mămică, obiceiurile ei alimentare s-au schimbat radical. Ea a adoptat o abordare mai flexibilă, însă ține cont în continuare de ceea ce mănâncă.

La micul dejun, Chrissy preferă să mănânce ouă fierte sau prăjite, dar se răsfață uneori cu pâine prăjită franțuzească. 

Chrissy Teigen ia prânzul de obicei în jurul orei 15:00. Acesta poate include feluri de mâncare precum curry cu pui și cocos sau pâine prăjită cu avocado și fulgi de chili. Ea așteaptă până la sfârșitul zilei pentru cea mai consistentă masă a zilei. Evită să mănânce salate la cină, deoarece mesele mai ușoare o fac să se trezească și să aibă poftă de bomboane în timpul nopții. În schimb, ea optează pentru preparate precum somon cu spanac sau supă proaspătă de busuioc cu roșii și pește la cuptor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Mihai Traistariu
Banner Octavian Dobrota
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
antonia si fata maya 5 jpg
Banner Tj si Francisca
banner Jorge
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
Banner Daniela Gyorfi
image
actualitate.net
image
actualitate.net