Cum arată soţia lui Psy


    Soţia lui Psy: artistul e cu nevasta lui de 12 aniFoto: Getty
Soţia lui Psy: artistul e cu nevasta lui de 12 aniFoto: Getty

Cine nu a auzit măcar o dată piesa "Gangnam Style" a cântăreţului coreean Psy? Puţini însă ştiu ca artisul de 37 de ani are o nevastă şi două copii. Soţia lui Psy, Yoo Hye-Yeon, este alături de solist de 12 ani, dar evită să apară în public prea des.

Soţia lui Psy, pe numele lui real Park Jae-Sung, nu apare prea des alături de cântăreţ, deşi cei doi au o relaţie frumoasă şi o viaţă de familie împlinită. Cei doi s-au cunoscut în 2003, prin intermediul unor prieteni comuni. După trei ani, Psy şi Hye-Yeon s-au căsătorit, pe 14 octombrie 2004. 

Soţia lui Psy l-a convins să continue cariera muzicală

Soţia lui Psy şi solistul s-au căsătorit în 2006
Soţia lui Psy şi solistul s-au căsătorit în 2006

Deşi nu este o persoană publică, soţia lui Psy are ceva în comun cu artistul coreean: şi ea se ocupă de muzică. Însă, spre deosebire de Psy, care face muzică pop, Hye-Yeon a studiat muzică clasică la facultate şi a absolvit secţia de violoncel a Universităţii Yonsei din Seul. 

Mai mult, ea a fost cea care l-a convins pe Psy să semneze cu casa de discuri YG Entertaiment, în 2010. Din cauza unor probleme, cântăreţul a fost nevoit să îşi prelungească serviciul militar obligatoriu, iar asta i-a afectat serios cariera muzicală. Cu ajutorul YG Entertaiment, Psy a lansat cel de-al şaselea album, pe care se găseşte melodia "Gangnam Style", cea care i-a adus faima internaţională. 

Soţia lui Psy: cei doi au fetiţe gemene

Soţia lui Psy a născut două fetiţe gemene, la trei ani de la nuntă, pe 1 octombrie 2007. Ca orice tată care îşi iubeşte copiii, artistul vorbeşte cu mult drag de cele două fetiţe. El mărturisea, într-un interviu, că micuţele vor să stea cât mai mult cu el. "Ştiu cuvântul concert. Ştiu că slujba lui tata e concert. Acum preferă concertele. Când sunt acasă îmi spun: «Tata, hai să locuim împreună»", a spus Psy, în 2012, conform examiner.com

În timp ce ea preferă să nu apară, Psy e dornic să vorbească despre Hye-Yeon. Conform lui, soţia lui Psy e "genul de nevastă pe care orice bărbat şi-o doreşte". Ba chiar, e genul de femeie care se scoală de dimineaţă pentru a-i face nouă feluri de mâncare: "Îmi face mic dejun cu nouă feluri diferite. Am nevoie să mănânc de dimineaţă, altfel mă enervez. Ne certam des înainte, dar acum înţelege. Sunt genul consrvator şi patriarhal. Am multe «aşa da» şi «aşa nu» pentru cele trei femei din viaţa mea, soţia şi cele două fete şi nici unul pentru mine", a mai pvoestit el, conform koreandrama.com.

Psy - Gangnam Style

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg