Dezvăluiri incredibile! Biserica scientologică i-a căutat o soţie lui Tom Cruise, după divorţul de Nicole Kidman


    Tom Cruise
Tom Cruise

Biserica scientologică a făcut audiţii secrete pentru a-i găsi o soţie lui Tom Cruise, după divorţul acestuia de actriţa australiană Nicole Kidman, potrivit unui articol care va fi publicat în revista Vanity Fair.

Audiţiile au fost atât de secrete încât nici măcar candidatele la „postul” de soţie a actorului nu şi-au dat seama că sunt supuse unor teste de membrii bisericii scientologice, scrie Mediafax.

Una dintre candidate a fost actriţa britanică de origine iraniană Nazanin Boniadi (foto jos). Iniţial i s-a spus că are de înfăptuit „o misiune importantă” pentru biserică şi a fost pusă să mărturisească unui oficial al cultului cele mai adânci secrete ale ei, dar şi istoria aventurilor sale sexuale. Acest lucru se întâmpla cu multe luni înainte să se întâlnească cu Tom Cruise, pentru care oficialii au pregătit-o să-i fie soţie.

simeon stalpnicul png

Potrivit surselor publicaţiei, Boniadi a fost adusă în SUA, unde l-a cunoscut pe Tom Cruise şi s-a întâlnit cu acesta din noiembrie 2004 până în ianuarie 2005.

Se pare însă că Boniadi l-a înfuriat pe şeful cultului, David Miscavige. Cruise s-a supărat şi el pe ea şi a rupt relaţia prin intermediul unei terţe persoane.

Ulterior, Boniadi a fost trimisă la un centru scientologic din Florida, unde i s-a interzis să vorbească despre relaţia cu actorul.

Biserica Scientologică este de fapt o sectă fondată în 1954 la Los Angeles de către scriitorul de ficţiune L. Ron. Hubbard. Unii spun că s-ar pretinde religie numai pentru a face bani. Scientologia face obiectul multor controverse şi a fost acuzată că ar fi practicat activităţi ilegale.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
calarasi transport agabaritic in judetul calarasi foto arhiva drdp constanta
O femeie din Texas a fost găsită de familie la aproape 51 de ani după ce a fost răpită de bona sa. Foto: Captură video YouTube
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png