Doliu la Hollywood! Actrița Marnie Schulenburg a murit la 37 de ani de o boală îngrozitoare

Ultima actualizare:

Doliu în cetatea filmului, după ce actrița, Marnie Schulenburg, cunoscută pentru rolurile din serialele „As the World Turns” și „One Life to Live”, a murit marți, la New York, la doar 37 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul.

Doliu la Hollywood! Actrița Marnie Schulenburg a murit la 37 de ani de o boală îngrozitoare
Doliu la Hollywood! Actrița Marnie Schulenburg a murit la 37 de ani de o boală îngrozitoare

Actrița Marnie Schulenburg a murit la New York din cauza unei complicații cauzate de cancerul de sân, a confirmat un reprezentant pentru Variety. Ea avea 37 de ani.

Soțul lui Schulenburg, Zack Robidas, un actor cunoscut pentru rolurile din „Sorry for Your Loss” și „Succession”, a confirmat și el vestea printr-o postare pe Facebook, în care le-a mulțumit fanilor ei pentru sprijinul acordat după diagnosticul lui Schulenburg.

Citește și Mama lui Mircea Solcanu a murit. Mesajul plin de durere al fostului prezentator

Nu pot să cred că Marnie a pierdut lupta cu cancerul. Pur și simplu nu este adevărat. Am urmărit-o zi de zi luptând cu această boală cruntă, de când soția mea a fost diagnosticată. A  dat dovadă de un curaj incredibil. Am ales să atacăm diagnosticul ei cu un optimism orb. Am vorbit doar despre viitor și am continuat să mergem înainte. Nu știu dacă a fost corect, dar este tot ce am știut să facem.”, a mărturisit soțul lui Marnie Schulenburg, în postarea de pe contul personal de social-media. 

Marnie Schulenburg tocmai terminase de filmat un rol într-un serial ce va avea premiera anul acesta

Actrița Marnie Schulenburg s-a născut în Cape Cod, Massachusetts, și a studiat teatrul la Universitatea DeSales. După facultate, și-a început cariera în teatru, cântând la Pennsylvania Shakespeare Festival și pentru Dramatists Guild of America din New York City.

Primul credit televizat al lui Schulenburg a fost rolul Alison Stewart, personajul ei din „As the World Turns”. Marnie a interpretat personajul, după ce Jessica Dunphy a părăsit serialul în 2005.

Citește și A murit mama Anei Baniciu. Artista e sfâșiată de durere: «Este cu mine la fiecare pas»

Pe lângă rolurile ei de televiziune, ea a avut și apariții recurente sau episodice în seriale precum „Fringe”, „Army Wives”, „Blue Bloods”, „Manhattan Love Story”, „Elementary”, „The Good Fight” și „Divorce”. ” De asemenea, a avut un rol recurent în sezon al treilea al dramei „City on the Hill”, unde a jucat alături de Kevin Bacon și Aldis Hodge. Sezonul va avea premiera în luna iulie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net