Elton John, dezvăluire inedită depre Regina Elisabeta! „Cum am dansat noi pe...”

Ultima actualizare:

Faimosul muzician Elton John i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a în felul său caracteristic. O amintire inedită a artistului este acea când a dansat cu monarhul la Castelul Windsor și a descoperit „inteligența Majestății Sale, căldura ei și simțul umorului”.

 Elton John, dezvăluire inedită depre Regina Elisabeta
Elton John, dezvăluire inedită depre Regina Elisabeta

„Rocket Man” a avut mereu o legătură specială cu familia regală britanică. De altfel, Elton John a vorbit despre acest lucru în autobiografia sa, „Me” (n.r. „Eu”) din 2019.

Cântărețul a avut numeroase ocazii în care a luat legătura cu membrii familiei regale britanice, deoarece vila lui imensă se afla chiar în vecinătatea castelului Windsor. Cea mai dragă amintire cu regina este una personală.

„Momentele petrecute în privat, în spatele camerelor de filmat, sunt cele pe care le prețuiesc cel mai mult. Cum am dansat noi pe «Rock Around the Clock» la Castelul Windsor și cum am descoperit inteligența Majestății Sale, căldura ei și simțul umorului”, a declarat Elton John,   conform OkMagazine.

Citește și: Colecția impresionantă de bijuterii a Reginei Elisabeta a II-a

Ce a transmis Elton John în ziua când Regina s-a stins din viață

Momentul special s-a petrecut când cântărețul a întâlnit-o pe Prințesa Diana la ziua de naștere a Prințului Andrew, când acesta împlinea 21 de ani. Atunci a fost momentul în care a dansat cu Prințesa Anne și cu regina Elisabeta a II-a, susține The Mirror.

Vezi și: Nepoatele reginei Elisabeta a II-a, mesaj de adio copleșitor: «Lumea te plânge, buni!»

Elton John a vorbit frumos despre Regina Elisabeta a II-a, chiar în ziua în care monarhul britanic s-a stins din viață.

„A condus țara prin câteva dintre cele mai grele și mai întunecate momente din istorie și a făcut asta cu grație, decență și o căldură și-o grijă sincere”, a dezvăluit acesta în fața fanilor săi, în timpul unui concert susținut la Toronto.

Vezi pe Clickpentrufemei.ro care a fost prima interecțiune personală a lui Elton John cu familia regală, dar și cum regina l-a pălmuit pe vicontele Linley.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net