Emily Ratajkowski i-a deranjat pe trecători cu decolteul ei! Cum a ieșit pe stradă „femeia cu cei mai frumoși sâni din lume”

Emily Ratajkowski (33 de ani) a avut parte de o experiență neplăcută marți după-amiază, pe o stradă din New York. „Femeia cu cei mai frumoși sâni din lume”, așa cum a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani, a fost agasată verbal de un trecător, care se pare că a fost deranjat de decolteul ei amețitor.

Emily Ratajkowski, la plimbare prin New York cu Colombo, câinele ei
Emily Ratajkowski, la plimbare prin New York cu Colombo, câinele ei (Foto: Profimedia)

Emily Ratajkowski, la plimbare cu cățelul ei

Actrița, care deține o avere de 8 milioane de dolari, a ieșit să-și plimbe câinele, pe Colombo, îmbrăcată în pantaloni negri și un maiou de culoare gri. Vedeta a filmat momentul și l-a împărtășit pe rețelele sociale. „Pune o bluză pe tine!”, a strigat un bărbat la ea.

Emily Ratajkoski nu s-a sinchisit să îi răspundă, însă fanii care au văzut videoclipul i-au spus că trebuia să îi plătească bărbatului respectiv cu aceeași monedă. În prezent, bruneta se iubește cu artistul american Shaboozey (29 de ani), dar până acum cei doi nu și-au oficializat relația. Emily are un băiețel, Sylvester Apollo (3 ani), cu fostul soț Sebastian Bear-McClard (37 de ani).

Emily Ratajkowski mănâncă multe proteine, pentru a se menține în formă

Cum se menține atât de slabă? Ei bine, Emily Ratajkowski s-a declarat o carnivoră înfocată. Îi place mult să mănânce orice tip de carne, dar își începe dimineața cu carbohidrați, respectiv un produs de patiserie și o cafea, fără zahăr sau lapte. Emily se răsfață cu un mic dejun indulgent, dar tinde să ia un prânz mai ușor - o salată cu pui sau un sendviș (care are carne, desigur!). La cină, îi place să mănânce suhi sau paste cu carne. 

„Eu sunt o carnivoră. Îmi place mult carnea și uneori îmi gătesc acasă, așa că asta mă ajută”, a declarat ea, în urmă cu ceva timp. Dacă iese în oraș, Emily Ratajkowski a recunoscut că bea câte un cocktail sau un pahar de vin, cu pritenele sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net