Fiica oligarhului rus Roman Abramovici trăiește în lux deși averea tatălui a fost înghețată

Fiica oligarhului miliardar Roman Abramovici duce un trai de lux și se răsfață în case de milioane de dolari. Tânăra se declară împotriva războiului din Ucraina și insinuează că tatăl ei a fost sancționat pe nedrept.

image

Fiica bogătașului Roman Abramovici, fostul patron al clubului Chelsea, încă profită de pe urma banilor tatălui ei, însă e posibil ca această situație să nu mai dureze mult, după ce miliardarul a fost sancționat din cauza unor presupuse legături cu Moscova. 

Sofia se răsfață în două conace din Londra și mai are la dispoziție o proprietate de 18 milioane de lire sterline în West Sussex, însă aceste proprietăți vor fi confiscate. 

Deși familia lui Abramovici nu este vizată direct de sancțiuni, oficialii cred că membrilor familiei le va fi aproape imposibil să mențină același stil de viață luxos, din cauza sancțiunilor impuse fostului patron Chelsea, notează Daily Mirror

Guvernul nu a dezvăluit ce se va întâmpla cu personalul ce are grijă de proprietatea familiei sau dacă toate imobilele fi confiscate. Cert este că Roman Abramovici nu poate să închirieze sau să vândă niciuna dintre proprietăți deoarece toate bunurile și averea sa au fost înghețate de guvernul britanic.

stanga
dreapta
image
image
image
sofia abramovich webp
image
image

Fiica lui Roman Abramovici critică propaganda de la Kremlin 

Patronul lui Chelsea FC, Roman Abramovici, a fost sancționat pentru legăturile sale cu Vladimir Putin, după ce președintele rus a invadat Ucraina.

Sofia, în vârstă de 27 de ani, s-a mutat din Rusia în Anglia în 2003 împreună cu familia ei, după ce tatăl ei a cumpărat clubul de fotbal.

Ea a atras atenția la începutul acestei luni după ce l-a acuzat pe Putin pentru atacul militar asupra Ucrainei.

Pe rețelele de socializare, ea critică propaganda Kremlinului care spune că toți rușii sunt de partea lui Putin, din dorința de a justifica războiul cu Ucraina. 

Cea mai mare și mai de succes propagandă a Kremlinului este că majoritatea rușilor sunt alături de Putin”, a spus postarea ei pe Instagram.

Sofia este unul dintre cei șapte copii ai miliardarului, ea împărtășește în mod regulat fotografii pe Instagram din proprietatea familiei de 18 milioane de lire sterline din Sussex.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg