George Michael a fost găsit mort chiar de iubitul său. Scena l-a dărâmat

simeon stalpnicul png
George și Fadi aveau o relație de câțiva aniFoto: arhivă personală

George Michael a murit la doar 53 de ani, chiar în ziua de Crăciun, în urma unei insuficiențe cardiace. Superstarul pop a fost găsit fără suflare în propria sa casă din Oxfordshire.

Reprezentantul său a făcut terbila veste publică în jurul orei locale 23.00 (ora 01.00 a României): "Cu mare durere în suflet vă anunţăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George Michael a murit acasă, de Crăciun. Familia cere respectarea intimităţii în acestea momente grele".

Cel care a găsit trupul fără viață al lui George a fost chiar iubitul său, Fadi Fawaz (42 de ani), care a confirmat totul pe Twitter, acolo unde nu mai scrisese nimic din septembrie 2015. Cei doi parteneri nu au făcut niciodată mare tam-tam pe seama relației lor, ci au încercat să fie cât mai discreți. Presa i-a prins rareori împreună.

“Este un Crăciun pe care nu-l voi uita vreodată: primul lucru pe care să-l vezi dimineața să fie partenerul tău care a murit, în pace, în patul său… Nu voi înceta să-ți duc dorul”, a scris Fadi, cu care George Michael ar fi avut o relație de mai mulți ani.

Fawaz este unul dintre hairstyliștii vedetelor. A colaborat nu nume mari precum Naomi Campbell, fetelE din trupa Pussycat Dolls și Emily Blunt. Acesta a fost alăturide solist și în timpul episodului care aproape l-a ucis în noiembrie 2011, o pneumonie severă care l-a făcut să se interneze la o clinic din Viena, notează bustle.com.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
batrana talharita Vaslui FOTO Vremea Noua jpg
Muzeul Antipa nu se va deschide din 15 mai jpeg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg