George Michael va fi înmormântat alături de mama sa. Moartea ei l-a afectat enorm

Ultima actualizare:

    George Michael a murit în ziua de CrăciunFoto: Reuters
George Michael a murit în ziua de CrăciunFoto: Reuters

George Michael va fi înmormântat lângă mama sa, la locul de veci al familiei din cimitirul Highgate, din nordul Londrei. Cântăreţul care a murit la 53 de ani în prima zi de Crăciun a fost apropiat de mama lui, iar moartea ei l-a afectat enorm.

Mama lui George Michael, Lesley Angold Panayiotou, a murit în 1997, la 60 de ani, fiind bolnavă de cancer. Starul nu a trecut peste această lovitură, iar prietenii susţin că acum poate să se odihnească în linişte lângă cea care i-a dat viaţă.

"Familia are un loc de veci unde e înmormântată mama lui. E loc şi pentru alte morminte", a declarat un apropiat, conform mirror.co.uk. 

Cât despre zvonurile conform cărora George Michael era dependent de heroină, familia insistă că nu e adevărat. "Complet fals. Nu îşi au locul astfel de prezumţii şi acuzaţii. Nu au existat circumstanţe suspecte", a spus o sursă. Mai mult, familia a dat presei o declaraţie oficială, prin intermediul unui publicist: "Contrat unor declaraţii, nu au existat circumstanţe suspecte în jurul morţii lui".

George Michael a fost dependent de heroină şi canabis, iar anul trecut s-a internat la una dintre cele mai scumpe clinici de reabilitare, dar lunile petrecute acolo nu au fost de ajutor şi încă se lupta cu problemele cauzate de droguri.

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg