Harrison Ford și-a pierdut cardul bancar

Ultima actualizare:

    Actorul se află în SiciliaFoto: Instagram
Actorul se află în SiciliaFoto: Instagram

Harrison Ford și-a pierdut cardul bancar recent în Sicilia. Din fericire un turist l-a găsit și s-a grăbit să i-l returneze.

Harrison Ford (79 de ani) și-a pierdut cardul bancar recent în Sicilia. Actorul se află la Palermo, în Sicilia, unde turnează al cincilea film din seria ”Indiana Jones”. El a vrut să profite de o pauză la soare, în acea zi, dar pierderea cardului l-a dat peste cap. Când a constatat disparția acestuia, starului i-a pierit pofta de orice. Din fericire, cardul a fost găsit de un turist german, care i l-a returnat.

Harrison Ford, rănit în timpul filmărilor pentru pelicula „Indiana Jones 5”. Ce-a pățit actorul

FOTO Harrison Ford își ia fiul de la școală cu avionul

Turistul l-a dus la poliție

Harrison Ford se afla în Mondelo, o zonă turistică a orașului Palermo, capitala peninsulei autonome siciliene, când și-a pierdut cardul bancar. Turistul german care a găsit cardul pierdut l-a predat la poliția locală, iar poliția l-a returnat în persoană actorului. Turnarea filmului ”Indiana Jones 5” a suferit consecințe din cauza pandemiei de COVID-19, ca și alte filme. Filmările, care au început în Anglia, Scoția și apoi au ajuns în Sicilia, au o întârziere de un an, deja. Dacă, de acum, totul va merge bine, se vor încheia în decembrie, anul viitor. Premiera este așteptată la 30 iunie 2023. Harrison Ford și-a pierdut cardul bancar recent în Sicilia.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
image
actualitate.net