Jean-Claude Van Damme, un copil ascultător la 60 de ani. Actorul nu iese din cuvântul părinților lui

Ultima actualizare:

    La 60 de ani, Van Damme se menține în aceeași formă fizică de acum 30 de anifoto: Instagram
La 60 de ani, Van Damme se menține în aceeași formă fizică de acum 30 de anifoto: Instagram

Deşi are 60 de ani, Jean-Claude Van Damme devine un copil în fața părinţilor! Actorul cunoscut din filmele ”Dublu Impact”, ”Mercenarul” și ”Soldatul Universal” a postat recent o fotografie cu cei care l-au crescut, Eugène și Eliana Van Varenberg. Van Damme i-a urat ”la mulți ani!” tatălui său și a recunoscut că îl idolatrizează și că îl consideră eroul lui.

Jean-Claude Van Damme nu iese nici în ruptul capului din cuvântul părinților lui, trecuți de 80 de ani. Eugène şi Éliana Van Varenberg ocupă un loc extrem de important în viața lui și recunoaște că fără ajutorul lor nu ar fi ajuns ceea ce este azi. Tatăl său a fost contabil, iar mama a fost florăreasă, înainte de pensionare. Numele real al lui Van Damme este Jean-Claude Camille François Van Varenberg și are origini belgiene. Supranumit ”Mușchii din Bruxelles”, Van Damme a postat recent o fotografie cu prilejul aniversării tatălui său și i-a mulțumit încă o dată pentru că l-a susținut. Părinții lui i-au croit viitorul și la vârsta de 10 ani l-au dat la o şcoală de karate. Tot ei i-au fost mereu alături şi când a început să practice intens full contact.


    Eugène şi Éliana Van Varenberg ocupă un loc foarte important în viața actoruluifoto: Instagram
Eugène şi Éliana Van Varenberg ocupă un loc foarte important în viața actoruluifoto: Instagram

Citește și:

VIDEO Van Damme a devenit viral! Actorul a „rupt” Internetul cu un dans pe o piesă de la Morandi. Vezi aici mișcările

Jean-Claude Van Damme, vacanţă alături de o româncă

Jean-Claude Van Damme, avere de 30 de milioane $

În 1982, Jean-Claude Van Damme a emigrat în SUA pentru a-şi începe o carieră în cinema și a uimit producătorii de la Hollywood cu celebrul lui șpagat pe scaune. Actorul are în prezent o avere de 30 de milioane de dolari, însă prinde cu greu un rol în filmele de acțiune cu bugete mari. În 1986, Van Damme s-a însurat cu Gladys Portugues cu care are doi copii pe Kristopher (34 de ani) şi Bianca (31 de ani). În 1993 Van Damme a divorțat de Gladys și s-a însurat, anul următor, cu Darcy Lapier, care i-a dăruit un fiu, Nicholas, de 25 de ani. După ce a divorţat de Lapier, actorul s-a recăsătorit cu Gladys, după cum a fost sfătuit de Eugène şi ‘Éliana.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net