Jennifer Lopez întinde o mână de ajutor micilor afaceriști! În ce produs investește alături de logodnic

Ultima actualizare:

    J.Lo are o avere  de 400 de milioane $  şi investeşte  în afaceri mici Foto: Instagram
J.Lo are o avere de 400 de milioane $ şi investeşte în afaceri mici Foto: Instagram

Jennifer Lopez, 51 de ani, ştie să facă bani. Cântăreaţa şi actriţa are în conturi peste 400 de milioane de dolari şi la începtul lunii septembrie s-a decis să investească împreună cu logodnicul ei în compania Super Coffee, care are o valoare de piaţă de 240 de milioane de dolari.

Super Coffee este un brand de cafea fără zahăr şi ecologică, ce a fost înfiinţat în 2016 de studenţii şi atleţii Jordan, Jake şi Jim DeCicco. ”Când am auzit de Super Coffee, eu şi Alex ne-am gândit că ar fi bine să investim pentru că afacerea are un potenţial incredibil, concurând din iulie 2020 cu lanţuri celebre de genul Starbucks”, a declarat J.Lo într-un material publicitar postat pe contul ei de Instagram. 

Secretul frumuseții lui Jennifer Lopez 

Genele bune, somnul, dieta și exercițiile fizice regulate sunt secretele lui J.Lo. Aceasta nu face rabat de la ce știe că îi face bine. "Ceea ce mănânci nu îți afectează doar corpul, îți poate schimba și felul în care arată pielea", este de părere diva. 

Așa arată Jennifer Lopez la 50 de ani
Așa arată Jennifer Lopez la 50 de ani

Antrenoarea personală a lui Jennifer a dezvăluit: "Are nevoie de «combustibil» pentru multele lucruri pe care le face. Totul este organic și foarte bine gândit, într-un echilibru perfect de proteine și nutrienți. Totul este proaspăt".

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net