Johnny Depp are probleme cu «bărbăția»? Amber Heard oferă informații din relația intimă

Avocații lui Amber Heard au oferit informații private despre „bărbăția” lui Johnny Depp, iar aceste informații s-ar putea să strice fanteziile multor persoane. 

Conform noilor informații ce au ieșit la iveală după cazul Depp-Heard, se pare că Johhny Depp suferă de disfuncție erectilă, iar asta ar fi fost, de fapt, motivul pentru care Johnny Depp ar fi atacat-o pe Amber Heard. 

„Deși domnul Depp preferă să nu dezvăluie starea sa de disfuncție erectilă, o astfel de afecțiune este absolut relevantă pentru violența sexuală, inclusiv furia și utilizarea unei sticle de către domnul Depp pentru a o viola pe Amber Heard”, se arată într-un dosar ce datează din 28 martie. 

S-ar putea să-ți placă și: Amber Heard a ajuns la sapă de lemn, după ce a refuzat oferta lui Johnny Depp! Își vinde casa, pentru a plăti din datorii

Problema lui Depp, motivul pentru care actorul ar fi fost violent

Heard a susținut că, deși a luat medicamente pentru disfuncția erectilă, performanța slabă l-a făcut doar să enerveze și mai mult și, într-un caz, Amber Heard susține că nu și-au făcut efectul. 

Într-un caz, cei doi se aflau în timpul actului sexual, dar Johnny Depp s-a lovit de problema amintită anterior, așa că nu a reușit să aducă acest act mai departe. Din cauza aceasta, furia l-ar fi cuprins pe actor și s-ar fi enervat pe actrița din Aquaman. 

Vezi și: Amber Heard, răzbunare de milioane de dolari! Johnny Depp ar putea să o dea în judecată din nou

Actrița a mai spus că Depp va petrece mult timp cu prietenii săi de băutură, inclusiv cu tatăl ei David Heard și cu rocker-ul Marilyn Manson, iar el va ajunge acasă „și mai abuziv sexual și verbal”.

Amber Heard a susținut, de asemenea, că s-a întreținut financiar pe tot parcursul timpului în care ea și Depp s-au întâlnit, în ciuda insistențelor lui Depp că va avea grijă și pe plan financiar de actriță. 

Citește și: Johnny Depp, declarație emoționantă după proces! „Adevărul nu moare niciodată”

Heard și Depp s-au îndreptat în fața instanței în aprilie, pentru un proces lung ce s-a întins pe șase săptămâni, în Virginia, pentru a discuta asupra acuzațiilor de abuz făcute pe parcursul relației dintre cei doi. Actorii s-au căsătorit în 2015, dar s-au despărțit puțin peste un an mai târziu, înainte de a divorța oficial în 2017.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net