Julia Fox a dezvăluit cât de dotat este Kanye West. Artistul are o dimensiune de invidiat

Ultima actualizare:

Actrița Julia Fox a reușit să ajungă iar în centrul atenției la nivel internațional, după ce a dezvăluit cât de dotat este Kanye West, fostul ei iubit. În timpul unui interviu, prezentatoarea i-a pus întrebarea indiscretă Juliei, iar aceasta nu s-a sfiit să dea cărțile pe față și să povestească detalii despre un asemenea aspect atât de intim.

Citește și: Vedetele care au ajuns în pat cu „dotatul” Kanye West. Lista include unele dintre cele mai frumoase femei din lume

Ba chiar dimpotrivă am putea spune, căci actrița Julia Fox părea chiar nerăbdătoare să răspundă. Prezentatoarea și-a deschis larg brațele, apoi a început să își apropie palmele și a rugat-o pe invitata ei să o oprească atunci când ajunge la dimensiunea dotărilor lui Kanye West. Rezultatul a lăsat-o mască și a impresionat o mulțime de femei din întreaga lume.

Citește și: Iubita lui Kanye West, aproape goală pe stradă! Imagini de infarct cu Juliana Nalu

Julia Fox a dezvăluit cât de dotat este Kanye West

Atunci când Ziwe, gazda emisiunii, a început să își apropie palmele, Julia Fox, în vârstă de 2 de ani, a oprit-o. În acel moment, simpatica prezentatoare a fost de-a dreptul șocată de rezultat, pentru că se pare că penisul artistului se apropie de dimensiunea de 30 de centimetri. „Oh, Dumnezeule! Ura vine în toate dimensiunile”, a exclamat ea, conform Page Six.

Fosta iubită a rapperului a spus că s-a ales și cu haine primite cadou, după ce s-a terminat scurta relație cu acesta. Chiar dacă părea foarte încântată în urmă cu câteva luni, atunci când a început să se afișeze cu Kanye West, Julia Fox și-a schimbat abordarea față de această situația. 

Iată și: Război în State! Nu între Putin și Biden, ci între Kanye West, Justin Bieber, Gigi Hadid și John Legend. Se amenință cu bătaia!

Cum a ajuns să fie iubita lui

Acum, actrița susține public că a devenit iubita acestuia doar ca să o ajute pe Kim Kardashian să scape mai repede de el. După ce a început procesul de divorț, vedeta și-a refăcut viața amoroasă împreună cu Pete Davidson, dar acest lucru l-a scos din sărite pe Kanye West care a început să își hărțuiască fosta parteneră de viață, dar și pe noul ei iubit.

În acea perioadă a apărut în viața rapperului Julia Fox. În același interviu în care a oferit detaliile intime despre controversatul artist, actrița a mai povestit că tot ce a făcut a fost doar ca să o salveze pe Kim.

Însă, mulți o acuză de falsitate. Asta pentru că a venit cu această variantă doar după ce a fost criticată public pentru că este iubita unui celebru misogin, violent și anti-semit. Kanye West a fost în centrul atenției în ultimii ani, fiind protagonistul unor scandaluri care i-au șocat pe fanii lui. Conform informațiilor care au apărut în presa internațională, artistul ar refuza să își ia tratamentul pentru afecțiunea mentală de care suferă.

„El mi-a tot scris, mi-a dat mesaje, nu prea îi răspundeam. Mă gândeam că nu vreau să mă cuplez iar cu un bărbat celebru. Niciodată nu iese ceva bun când se întâmplă asta. Sunt destul de plictisitori, nu sunt niciodată cum te-ai aștepta tu să fie”, a dezvăluit Julia Fox.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net