Justin Bieber urmează să devină tată. Hailey Bieber e însărcinată cu primul copil. FOTO

Hailey Bieber, celebrul fotomodel și soția cântărețului Justin Bieber, a împărtășit o veste minunată cu fanii ei pe rețelele de socializare: este însărcinată și se pregătește să devină mamă pentru prima oară alături de artist. Anunțul a fost făcut printr-o postare inedită pe Instagram, unde Hailey a pozat cu mândrie și bucurie, arătându-și burtica de gravidă.

Justin și Hailey Biber. Foto: arhiva personală.
Justin și Hailey Biber. Foto: arhiva personală.

Hailey și Justin Bieber au întâmpinat cu entuziasm vestea sosirea primului lor copil, răsturnând orice speculații despre o posibilă despărțire sau probleme în căsnicia lor. Cei doi artiști, căsătoriți din 2018, au fost adesea subiectul unor zvonuri și speculații în presa de specialitate, însă vestea unei sarcini a adus o rază de lumină și bucurie în viața cuplului.

Hailey și burtica de gravidă

În postarea de pe Instagram, Hailey Bieber, în vârstă de 27 de ani, a apărut radiantă într-o rochie albă dantelată și semitransparentă, evidențiindu-și burtica de gravidă. Imaginea a fost completată de prezența emoționantă a soțului ei, Justin Bieber, care a exprimat entuziasmul și emoțiile sale prin gesturi tandre și îmbrățișări.

În peisajul idilic al naturii, departe de agitația orașului, cei doi și-au reînnoit jurămintele de iubire, marcând un moment special în viața lor. Hailey nu a adăugat multe cuvinte în dreptul postării, preferând să eticheteze simplu partenerul ei de viață celebru, sugerând că imaginiile vorbesc de la sine.

Anunțul că Hailey Bieber este însărcinată vine la scurt timp după ce Justin Bieber a stârnit îngrijorare printre admiratori cu câteva postări în care părea emoționat și cu lacrimi pe obraji. Aceste imagini au generat speculații în mediul online, însă se pare că emoțiile exprimate de Justin erau legate de recunoștința pentru perioada minunată prin care trece acum, alături de soția sa și viitorul copil.

Fanii și prietenii cuplului au transmis imediat felicitări și urări de bine, împărtășind bucuria lor pentru vestea unei noi vieți care urmează să se nască în familia Bieber. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe detalii despre această frumoasă perioadă din viața lor și să urmărim împreună evoluția acestei minunate povești de dragoste și familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net