Katy Perry, schimbare radicală de look după despărțirea de Orlando Bloom

Ultima actualizare:

    Katy Perry, schimbare radicală de lookInstagram
Katy Perry, schimbare radicală de lookInstagram

Se știe că atunci când o femeie își tunde părul, o schimbare are loc în viața ei. La fel și pentru Katy Perry, care după despărțirea de Orlando Bloom a simțit nevoia de o schimbare de look.

După o relație de un an cu actorul Orlando Bloom,  cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.Ei au avut primul contact la after party-ul Vanity Fair, petrecere dată după gala decernării premiilor Oscar,anul trecut, când ”cuceritorul” Orlando a fost prins de paparazzi admirându-i decolteul lui Katy. De atunci cei doi au format unul din cele mai frumoase, dar și discrete cupluri, de la Hollywood, până acum câteva zile.

Imediat după despărțire, Katy a postat pentru prima dată pe pe Snapchat o schimbare de look, adoptând un look similar cu cel al lui Miley Cyrus din 2012. Oare a vrut să evidențieze faptul că, în momentul de față, au loc cîteva schimbări în viața ei?


    Katy Perry, schimbare de lookInstagram
Katy Perry, schimbare de lookInstagram

Katy Perry a făcut și primele declarații, pe Twitter, după despărțirea de Orlando Bloom. Mulți internauți nu înțelegeau de ce, după despărțire, Orlando continuă să-i dea like-uri artistei pe Instagram. „Ce spuneți despre un nou mod de a gândi în 2017? Poți fi în continuare prieten și îl poți iubi pe fostul partener. Nu este nimeni o victimă sau un personaj negativ…”, a precizat aceasta pe Twitter.

image
image
image
image
image
image
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg