Kylie Jenner, cu silicoanele la înaintare! S-a pozat sexy în costum de baie

Kylie Jenner (27 de ani) arată mai sexy ca niciodată! Vedeta americană, care are o avere de 900 de milioane de dolari, s-a pozat recent într-un costum de baie întreg, de culoare gri-metalic, care i-a scos în evidență bustul generos. Kylie Jenner a confirmat în sezonul trei al reality show-ului „The Kardashians” că și-a mărit sânii.

Kylie Jenner, într-un costum de baie gri
Kylie Jenner s-a pozat în costum de baie (Foto: Instagram)

Kylie Jenner a regretat inițial decizia de a-și mări sânii

Bruneta are doi copii, Stormi (6 ani) și Aire (2 ani), iar alăptarea i-a afectat bustul. Drept urmare, după primul copil, ea a decis să-și facă o ridicare și o mărire de sâni, în urmă cu câțiva ani. Deși anterior a spus că a regretat decizia, Jenner și-a expus decolteul ori de câte ori a avut ocazia, semn că este mândră, totuși, de cât de reușită a fost operația.

„La șase luni după ce am născut-o pe Stormi, fără să mă gândesc că voi avea un copil când aveam 20 de ani, încă se vindecau. Aveam sâni frumoși, ca niște sâni naturali, pur și simplu minunați, o mărime perfectă, totul perfect, și mi-aș fi dorit, evident, să nu mi-i fi operat niciodată de la bun început”, a declarat Kylie Jenner. Anterior, ea a negat de mai multe ori că și-a operat sânii. 

Kylie Jenner s-a despărțit de tatăl copiilor ei, Travis Scott, în 2019. În prezent, ea se iubește cu actorul Timothée Chalamet (28 de ani).

Cum se menține în formă Kylie Jenner

Kylie Jenner a dezvăluit în trecut că trebuie să fie foarte atentă la ce ține în bucătărie, din cauza alergiei la nuci a fiicei ei, Stormi: „Stormi și cu mine mâncăm de obicei micul dejun împreună. Îi plac fructele, afinele, iubește curcanul, iubește covrigii. Atunci când fetița asta e puțin flămândă, se transformă într-un alt copil. Deci, dacă vă întrebați cu cine seamănă...cu mine, sigur!”.

Abordarea lui Kylie asupra dietei e concentrează pe consumul unei varietăți de alimente. Ea are grijă să consume cereale integrale, proteine slabe, fructe proaspete și legume. Această dedicare pentru o alimentație echilibrată îi asigură că primește vitaminele și mineralele esențiale de care corpul ei are nevoie pentru a funcționa optim. Pe lângă asta, în felul acesta este sigură că rămâne în formă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Viva
pepe
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net