Meghan Markle, dată în judecată de sora vitregă. «Vinde povești false tabloidelor»

Ultima actualizare:

Scandal în familia ”prinţesei” Meghan! Samantha Markle (57 de ani) a dat-o în judecată pe sora ei vitregă din cauza minciunilor spuse în timpul interviului acordat în urmă cu un an lui Oprah Winfrey. Ea susţine că Meghan face spectacol la tv pentru tabloide.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut dezvăluiri scandaloase. Foto: Profimedia
Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut dezvăluiri scandaloase. Foto: Profimedia

Meghan Markle (40 de ani) este chemată în faţa instanţei de sora ei, Samantha, care o acuză de calomnie şi îi cere 75.000 $, reprezentând cheltuielile de judecată şi tariful avocaţilor, informează New York Post, în ediţia electronică.

Samantha spune că afirmaţia că Meghan a fost nevoită să muncească de la vârsta de 13 ani pentru a se întreţine este o minciună sfruntată şi că sora ei mai mică este avidă de publicitate şi vinde poveşti tabloidelor.

Sora lui Meghan: "A făcut ”afirmaţii false şi răutăcioase"

Cumnata lui Harry (36 de ani) a spus că actriţa din serialul ”Suits” a făcut ”afirmaţii false şi răutăcioase când a spus că a fost singură la părinţi şi că nu şi-a mai văzut fraţii de ani întregi”.

Defăimarea constă în faptul că reclamanta nu ar fi avut nici cea mai mică legătură cu sora ei, Meghan, că ar fi fost străine complet una de cealaltă şi că reclamanta şi-ar fi realizat cariera profesională vânzând poveşti false tabloidelor şi posturilor de televiziune, ţinând cont că nu ştie nimic despre copilăria pârâtei”, se arată în documentele înaintate judecătorului.

Samantha Markle i-a răspuns surorii ei cu aceeaşi monedă declarând pentru NY Post că ”poate aduce probe în instanţă cu privire la faptul că familia Markle nu a fost una conflictuală şi Thomas Markle (tatăl) nu a fost un om atât de rău cum îl prezintă Meghan”.

Samantha a explicat că Thomas Markle a lipsit de la nunta fiicei sale cu prinţul Harry din mai 2018 din cauza problemelor de sănătate, după ce avusese două atacuri cardiace din cauza stresului la care a fost supus de paparazzi, mass-media şi chiar de familie.

Samantha Markle o acuză pe soţia prinţului Harry că a minţit. Foto: Profimedia
Samantha Markle o acuză pe soţia prinţului Harry că a minţit. Foto: Profimedia

Doctorul cardiolog i-a transmis tatălui meu să nu zboare în Anglia pentru că e prea bolnav ca să poată face faţă unui drum atât de lung. El nu a refuzat să meargă la nuntă, după cum a spus Meghan, ci nu a putut merge”, a spus Samantha care a scris cartea ”Jurnalul Surorii insistente a Prinţesei”.

Avocatul lui Meghan Markle, Michael Kump a declarat că ”aceasta nu vrea să comenteze acest proces fără temei şi absurd pentru că este continuarea unui comportament tulburat. Aşa că îi vom acorda minimum de interes, după cum merită”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net