Michael Jackson era dator vândut atunci când a murit. Ce au descoperit avocații

A fost unul dintre cei mai populari artiști din toate timpurile, iar de-a lungul carierei a dobândit și titlul de rege al muzicii pop. Cu toate acestea, Michael Jackson avea datorii uriașe, la momentul decesului! Cântărețul american ar fi datorat undeva în jur de 500 de milioane de dolari!

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009
Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009

În ciuda faimei de care s-a bucurat de-a lungul vieții, legendarul cântăreț Michael Jackson a murit având datorii uriașe, de aproape jumătate de miliard de dolari! Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, avocaţii executorilor moştenirii artistului american au explicat că în anul 2009, la momentul decesului, conturile lui Michael Jackson erau „în dezordine”. Astfel, s-ar fi ajuns ca artistul să aibă o datorie uriașă.

Documentul care a fost depus la Curtea Supremă din comitatul Los Angeles indica faptul că Michael Jackson ar fi cheltuit sume importante de bani pentru turneul „This Is It”. Astfel, potrivit documentelor prezentate, artistul ar fi lăsat în urmă o datorie uriașă, față de promotorul acestui turneu

De asemenea, avocații au mai subliniat și faptul că artistul american „şi-a schimbat managerii comerciali, avocaţii şi managerii personali de mai multe ori în anii dinaintea morţii sale”, motiv pentru care a fost nevoie să fie căutate documente ce se aflau împrăștiate de-a lungul întregii țări.

Datoria uriașă lăsată în urmă de Michael Jackson

Deja au trecut 15 ani de la decesul legendarului cântăreț, iar în acest timp, avocații ar fi reușit să șteargă datoriile lăsate în urmă de Michael Jackson. „Deşi a trecut mai mult de un deceniu de la moartea lui Michael Jackson, din când în când, executorii trebuie să facă faţă consecinţelor circumstanţelor de la momentul decesului său”, mai scrie în document.

Michael Jackson avea vârsta de numai 50 de ani atunci când a murit, pe data de 25 iunie 2009. Decesul ar fi survenit în urma unei supradoze cu anestezice, iar artistul se afla în vila sa închiriată în apropiere de Bel Air, un cartier exclusivist din Los Angeles, unde locuiesc o mulțime de celebrități. Michael Jackson a avut o carieră de succes, fiind cunoscut ca regele muzicii pop.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net