O actriță celebră nu a mai mers singură la baie de 18 ani! „Funcționez mai bine când am oameni prin preajmă”

O faimoasă actriță de la Hollywood și-a uimit fanii după ce a făcut o mărturisire de-a dreptul neașteptată! Tori Spelling (50 de ani) a vorbit deschis despre viața ei personală, iar un detaliu care a luat prin surprindere fanii a fost faptul că actrița nu a mai mers singură la baie de 18 ani.

Tori Spelling și-a uimit fanii cu măruriile ei / foto: Shutterstock
Tori Spelling și-a uimit fanii cu măruriile ei / foto: Shutterstock

Tori Spelling, vedeta din „Beverly Hills 90210”, a vorbit deschis despre mai multe subiecte din viața ei personală, în timpul podcastului ei, „Misspelling”. Iar una dintre cele mai neașteptate mărturii făcute de aceasta a fost faptul că nu a mai mers singură la toaletă de aproape două decenii, potrivit clickpentrufemei.ro!

„Oamenii îmi spun că ar trebui să mă bucur că sunt singură. Dar n-am fost singură… Sincer vă spun, nici acum nu-mi fac nevoile singură în baie”, a mărturisit celebra actriță, conform sursei citate, spre surprinderea fanilor ei.

„Beau încă stă cu mine în baie, vorbește cu mine în timp ce eu fac treaba mare”, a spus vedeta, vorbind despre băiatul ei de 7 ani. „Nu mi-am mai făcut nevoile singră de 18 ani. Mai întâi, a fost Dean (n. red. McDermott) de față, apoi au apărut copiii. Eu am ajuns să cred că funcționez mai bine când am oameni prin preajmă. Asta se numește cumva codependență? Da! Foarte bine!”, a mai povestit aceasta.

„Funcționez mai bine când am oameni prin preajmă”

Aceste mărturii nu sunt primele pentru care Tori Spelling a primit critici din partea fanilor ei. Vedeta a mai stârnit nemulțumirea publicului și în trecut, după ce a mărturisit că face baie alături de cei doi copii ai ei, Beau și Finn. Actrița este căsătorită cu Dean McDermott, alături de care are 5 copii, Liam, (17 ani), Stella (15 ani), Hattie (12 ani), Finn (11 ani) , cât și Beau (7 ani).

Pe 1 aprilie, Tori Spelling și-a anunțat fanii că dorește să divorțeze de soțul ei, iar, inițial, lumea a crezut că totul este o glumă de Ziua Păcălelilor. Cu toate acestea, vedeta nu glumea deloc și și-a chemat soțul, pe care l-a anunțat că dorește să divorțeze, în timp ce fanii ascultau conversația.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net