O vedetă Netflix, condamnată la 12 ani de închisoare pentru abuz sexual

Jerry Harris, unul dintre protagoniștii documentarului „Cheer” de pe Netflix, a fost condamnat la închisoare. Bărbatul a fost acuzat de faptul că s-a folosit de faima și statutul obținute în urma competițiilor la care a participat ca majoretă pentru a-și „atrage victimele tinere”. În acest sens, judecătorii din Chicago au hotărât că va petrece o perioadă lungă de timp în spatele gratiilor.

jerry jarris vedeta netflix jpg

Vedeta Netflix în vârstă de doar 22 de ani s-a folosit de imaginea pe care și-a creat-o datorită sportului pentru a „convinge și atrage victimele tinere să se angajeze în activități sexuale explicite pentru el sau cu el”, a declarat avocatul american Kelly Guzman într-o minută de-ale unei ședințe. Ieri, însă, în timpul unei înfățișări de judecată din Chicagă, SUA, Jerry Harris a fost condamnat la închisoare pentru 12 ani.

S-ar putea să te intereseze și: Antrenorul Alberto Salazar a fost exclus pe viaţă din atletism pentru agresiune sexuală

Un procuror a cerut inițial ca acuzatul să primească 10 ani de închisoare, urmați de alți 15 ani de eliberare supravegheată. Avocații săi au cerut o pedeapsă mai scurtă, de șase ani, dar și o perioadă de eliberare supravegheată de 8 ani.

Jerry Harris, vedeta documentarului „Cheers” de pe Netflix, săltat de poliție la doar 19 ani

Jerry Harris a ajuns faimos datorită serialului-documentar „Cheers”, care relevă povestea echipei de majorete a Colegiului Navaro. În luna februarie a acestui an și-a recunoscut faptele și a vorbit despre faptul că a primit imagini ce ilustrau abuz sexual asupra copiilor, dar și despre călătoriile în care a plecat cu scopul de a se implica în acțiuni sexuale ilicite.

Primul sezon al documentarului a fost lansat în luna ianuarie a anului 2020, iar protagonistul a participat chiar și la faimoasa petrecere Oscar Vanity Fair, alături de elita de la Hollywood. În septembrie, același an, Harris a fost arestat de FBI la doar 19 ani, după ce a fost acuzat de abuz sexual de către doi frați în vârstă de 13 ani.

Nu rata niciLegătura secretă dintre prințul Andrew și Ghislaine Maxwell, condamnată pentru abuz sexual

Harris a fost acuzat inițial pentru producerea de pornografie infantilă, dar câteva luni mai târziu s-a aflat că a avut abateri sexuale și în Illinois, Florida sau Texas. În luna februarie a acestui an Jerry Harris a pledat vinovat pentru 2 dintre cele 7 capete de acuzare. A recunoscut că a convins o persoană de doar 17 ani să îi trimită fotografii explicite pentru bani și că a călătorit în Florida pentru a se angaja în activități sexuale cu o altă persoană în vârstă de 15 ani.

Avocații transmit că și el a fost o victimă a abuzului sexual, fiind traumatizat din acest punct de vedere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net