O vedetă Netflix, condamnată la 12 ani de închisoare pentru abuz sexual

Jerry Harris, unul dintre protagoni╚Ötii documentarului ÔÇ×CheerÔÇŁ de pe Netflix, a fost condamnat la ├«nchisoare. B─ârbatul a fost acuzat de faptul c─â s-a folosit de faima ╚Öi statutul ob╚Ťinute ├«n urma competi╚Ťiilor la care a participat ca majoret─â pentru a-╚Öi ÔÇ×atrage victimele tinereÔÇŁ. ├Än acest sens, judec─âtorii din Chicago au hot─âr├ót c─â va petrece o perioad─â lung─â de timp ├«n spatele gratiilor.

jerry jarris vedeta netflix jpg

Vedeta Netflix ├«n v├órst─â de doar 22 de ani s-a folosit de imaginea pe care ╚Öi-a creat-o datorit─â sportului pentru a ÔÇ×convinge ╚Öi atrage victimele tinere s─â se angajeze ├«n activit─â╚Ťi sexuale explicite pentru el sau cu elÔÇŁ, a declarat avocatul american Kelly Guzman ├«ntr-o minut─â de-ale unei ╚Öedin╚Ťe. Ieri, ├«ns─â, ├«n timpul unei ├«nf─â╚Ťi╚Ö─âri de judecat─â din Chicag─â, SUA, Jerry Harris a fost condamnat la ├«nchisoare pentru 12 ani.

S-ar putea să te intereseze și: Antrenorul Alberto Salazar a fost exclus pe viaţă din atletism pentru agresiune sexuală

Un procuror a cerut ini╚Ťial ca acuzatul s─â primeasc─â 10 ani de ├«nchisoare, urma╚Ťi de al╚Ťi 15 ani de eliberare supravegheat─â. Avoca╚Ťii s─âi au cerut o pedeaps─â mai scurt─â, de ╚Öase ani, dar ╚Öi o perioad─â de eliberare supravegheat─â de 8 ani.

Jerry Harris, vedeta documentarului ÔÇ×CheersÔÇŁ de pe Netflix, s─âltat de poli╚Ťie la doar 19 ani

Jerry Harris a ajuns faimos datorit─â serialului-documentar ÔÇ×CheersÔÇŁ, care relev─â povestea echipei de majorete a Colegiului Navaro. ├Än luna februarie a acestui an ╚Öi-a recunoscut faptele ╚Öi a vorbit despre faptul c─â a primit imagini ce ilustrau abuz sexual asupra copiilor, dar ╚Öi despre c─âl─âtoriile ├«n care a plecat cu scopul de a se implica ├«n ac╚Ťiuni sexuale ilicite.

Primul sezon al documentarului a fost lansat ├«n luna ianuarie a anului 2020, iar protagonistul a participat chiar ╚Öi la faimoasa petrecere Oscar Vanity Fair, al─âturi de elita de la Hollywood. ├Än septembrie, acela╚Öi an, Harris a fost arestat de FBI la doar 19 ani, dup─â ce a fost acuzat de abuz sexual de c─âtre doi fra╚Ťi ├«n v├órst─â de 13 ani.

Nu rata nici:┬áLeg─âtura secret─â dintre prin╚Ťul Andrew ╚Öi Ghislaine Maxwell, condamnat─â pentru abuz sexual

Harris a fost acuzat ini╚Ťial pentru producerea de pornografie infantil─â, dar c├óteva luni mai t├órziu s-a aflat c─â a avut abateri sexuale ╚Öi ├«n Illinois, Florida sau Texas. ├Än luna februarie a acestui an Jerry Harris a pledat vinovat pentru 2 dintre cele 7 capete de acuzare. A recunoscut c─â a convins o persoan─â de doar 17 ani s─â ├«i trimit─â fotografii explicite pentru bani ╚Öi c─â a c─âl─âtorit ├«n Florida pentru a se angaja ├«n activit─â╚Ťi sexuale cu o alt─â persoan─â ├«n v├órst─â de 15 ani.

Avoca╚Ťii transmit c─â ╚Öi el a fost o victim─â a abuzului sexual, fiind traumatizat din acest punct de vedere.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro.

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg