Legătura secretă dintre prințul Andrew și Ghislaine Maxwell, condamnată pentru abuz sexual

Prințul Andrew se confruntă cu un nou val de critici, după ce s-a aflat că, de fapt, a fost extrem de apropiat de Ghislaine Maxwell, cunoscută datorită lui Jeffrey Epstein.

Ghislaine, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru „favorurile” neortodoxe pe care i le făcea bunului său prieten, Jeffrey Epstein. Ea este cea care îi făcea legătura cu toate tinerele cu care ar fi întreținut relații sexuale. Colac peste pupăză, în acest cuplu parcă imbatabil și-a făcut apariția și prințul Andrew.

Nu rata nici:  Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew, declarații șocante în mijlocul scandalului sexual

Potrivit informațiilor ducele de York a avut o relație foarte apropiată cu Ghislaine Maxwell, care era cunoscută inclusiv de gărzile fiului regina Elisabeta a II-a. Astfel, putea să îl viziteze oricând își dorea. Paul Page, un fost angajat al palatului Buckingham a mărturisit că Maxwell era deseori văzută în timp ce ieșea sau intra din apartamentele prințului Andrew.

Cum s-au cunoscut prințul Andrew și Ghislaine Maxwell

„Eu și ceilalți colegi de-ai mei ne-am format o opinie și credeam că sunt în vreun fel de relație”, a spus fostul angajat, pentru The Sun.

Poate te interesează și: Scandal la Casa Regală! Victima prințului Andrew, acuzată de abuz și hărțuire

Ducele de York și Ghislaine s-ar cunoaște încă de când ea era la facultate, în Regatul Unit și tot ea ar fi persoana de legătură dintre prințul Andrew și agresorul sexual Jeffrey Epstein. Este fiica fostului afacerist și politician Robert Maxwell, văzut acum cu ochi deloc buni, motiv pentru care fiul reginei le-a cerut angajaților să nu o treacă pe Ghislaine pe lista vizitatorilor.

„Nu ar fi dat bine”, a mai spus Paul Page.

„Avea acces ca nicio altă persoană din afara familiei regale. Era la cu totul alt nivel”, a mai spus fostul angajat.

Totodată, fiica afaceristului Robert Maxwell ar fi vizitat și alte reședințe oficiale aflate pe teritoriul Regatului Unit, precum castelul Windsor, Sandringham și Balmoral. A fost surprinsă alături de prințul Andrew în timp ce aveau un „picnic intim”, în curtea palatului, „fix lângă fereastra de la dormitorul reginei”, spun sursele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net