Ploaie de staruri la Superbowl. Vedetele s-au îngrămădit în tribune

Spectacol de miliarde de dolari la finala campionatului naţional de fotbal american, disputată de Cincinnati Bengals şi Los Angeles Rams, încheiată cu victoria gazdelor. Meciul încheiat cu scorul de 20-23 s-a disputat pe stadionul SoFi, din Los Angeles, iar în tribună s-a aflat toată lumea bună de la Hollywood şi nu numai. 

image
Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, moment de glorie la Super Bowl. Fotografii: Instagram

Nu există eveniment mai aşteptat şi mai apreciat ca finala campionatului naţional de fotbal american, atunci când audienţele explodează şi toate vedetele trăiesc la maximum intensitatea meciului, indiferent de afinităţile sportive.

Şi în acest an, tribunele au fost arhipline, după ce organizatorii au amenajat 100.240 de locuri, în stadionul care are o capacitate de 70.000 de locuri şi a costat 6 miliarde $. În tribune au fost surprinşi şi s-au pozat spre deliciul fanilor miliardarul Amazon, Jeff Bezos (58 de ani) care a venit însoţit de actuala iubită Lauren Sanchez (51 de ani) şi de copiii acesteia.

Evident, Sanchez a ţinut morţiş să posteze o fotografie din tribună pe contul ei de Instagram. La câţiva metri de locul unde au stat miliardarii s-au aflat Katy Perry (37 de ani) şi viitorul ei soţ Orlando Bloom (45 de ani), care s-au pozat şi ei la finalul partidei.

Dwayne ”The Rock” Johnson a intrat pe teren înaintea partidei

Înainte de începerea meciului, Dwayne ”The Rock” Johnson (49 de ani) a profitat de statutul de vedetă de 800 de milioane de dolari şi a intrat pe gazon înaintea fluierului de început, pentru a-şi delecta fanii de pe Instagram cu o imagine de ”la firul ierbii”.

Din tribune nu au lipsit nici Rita Ora (31 de ani), care a venit special din Australia pentru a vedea meciul şi nici Heidi Klum (48 de ani), care a venit însoţită de soţul ei, Tom Kaulitz (32 de ani).

Momentul de glorie al partidei le-a aparţinut însă celebrilor Michael Douglas (77 de ani) şi soţiei lui Catherine Zeta-Jones (52 de ani), care au fost surprinşi de camerele de televiziune care transmiteau partida, imaginea cu ei a fost difuzată pe ecranele imense ale stadionului şi cei doi au trebuit, conform tradiţiei, să se sărute în direct.

Conform unui studiu realizat cu puţin timp înaintea finalei mult aşteptate, în arenele stadionului SoFi din Los Angeles, California, s-au vândut nu mai puţin de 1,4 miliarde de aripioare de pui crocante. 

Artişti de un miliard de dolari au făcut spectacol pe scenă

Jurnaliştii britanici de la Daily Mail au descoperit că în acest an artiştii care au urcat pe scenă au avut o vârstă combinată de 286 de ani, fiind cea mai în vârstă trupă din istoria Super Bowl.

image
50 Cent, 46 de ani, a făcut senzaţie pe scenă. Foto: EPA - EFE

Artiştii au o avere combinată de 983 milioane $ şi au făcut senzaţie, spre deliciul publicului. Duminică seara au cântat Dr. Dre, 56 de ani, Mary J Blige, 51 de ani, Eminem, 49 de ani, 50 Cent, 46 de ani, Snoop Dogg, 50 de ani, şi Kendrick Lamar, 34 de ani.

image
Eminem, 49 de ani, a ridicat tribunele în picioare

Ziariştii britanici au remarcat faptul că organizatorii finalei au vrut să aducă un omagiu oraşului gazdă şi să îi satisfacă pe nostalgicii muzicii de acum 20 de ani. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
mobilizare Rusia Foto captură video
poze paul chiributa blog doina papp
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg