Ploaie de staruri la Superbowl. Vedetele s-au îngrămădit în tribune

Ultima actualizare:

Spectacol de miliarde de dolari la finala campionatului naţional de fotbal american, disputată de Cincinnati Bengals şi Los Angeles Rams, încheiată cu victoria gazdelor. Meciul încheiat cu scorul de 20-23 s-a disputat pe stadionul SoFi, din Los Angeles, iar în tribună s-a aflat toată lumea bună de la Hollywood şi nu numai. 

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, moment  de glorie la Super Bowl. Fotografii: Instagram
Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, moment de glorie la Super Bowl. Fotografii: Instagram

Nu există eveniment mai aşteptat şi mai apreciat ca finala campionatului naţional de fotbal american, atunci când audienţele explodează şi toate vedetele trăiesc la maximum intensitatea meciului, indiferent de afinităţile sportive.

Şi în acest an, tribunele au fost arhipline, după ce organizatorii au amenajat 100.240 de locuri, în stadionul care are o capacitate de 70.000 de locuri şi a costat 6 miliarde $. În tribune au fost surprinşi şi s-au pozat spre deliciul fanilor miliardarul Amazon, Jeff Bezos (58 de ani) care a venit însoţit de actuala iubită Lauren Sanchez (51 de ani) şi de copiii acesteia.

Evident, Sanchez a ţinut morţiş să posteze o fotografie din tribună pe contul ei de Instagram. La câţiva metri de locul unde au stat miliardarii s-au aflat Katy Perry (37 de ani) şi viitorul ei soţ Orlando Bloom (45 de ani), care s-au pozat şi ei la finalul partidei.

Dwayne ”The Rock” Johnson a intrat pe teren înaintea partidei

Înainte de începerea meciului, Dwayne ”The Rock” Johnson (49 de ani) a profitat de statutul de vedetă de 800 de milioane de dolari şi a intrat pe gazon înaintea fluierului de început, pentru a-şi delecta fanii de pe Instagram cu o imagine de ”la firul ierbii”.

Din tribune nu au lipsit nici Rita Ora (31 de ani), care a venit special din Australia pentru a vedea meciul şi nici Heidi Klum (48 de ani), care a venit însoţită de soţul ei, Tom Kaulitz (32 de ani).

Momentul de glorie al partidei le-a aparţinut însă celebrilor Michael Douglas (77 de ani) şi soţiei lui Catherine Zeta-Jones (52 de ani), care au fost surprinşi de camerele de televiziune care transmiteau partida, imaginea cu ei a fost difuzată pe ecranele imense ale stadionului şi cei doi au trebuit, conform tradiţiei, să se sărute în direct.

Conform unui studiu realizat cu puţin timp înaintea finalei mult aşteptate, în arenele stadionului SoFi din Los Angeles, California, s-au vândut nu mai puţin de 1,4 miliarde de aripioare de pui crocante. 

Artişti de un miliard de dolari au făcut spectacol pe scenă

Jurnaliştii britanici de la Daily Mail au descoperit că în acest an artiştii care au urcat pe scenă au avut o vârstă combinată de 286 de ani, fiind cea mai în vârstă trupă din istoria Super Bowl.

50 Cent, 46 de ani,  a făcut senzaţie pe scenă. Foto: EPA - EFE
50 Cent, 46 de ani, a făcut senzaţie pe scenă. Foto: EPA - EFE

Artiştii au o avere combinată de 983 milioane $ şi au făcut senzaţie, spre deliciul publicului. Duminică seara au cântat Dr. Dre, 56 de ani, Mary J Blige, 51 de ani, Eminem, 49 de ani, 50 Cent, 46 de ani, Snoop Dogg, 50 de ani, şi Kendrick Lamar, 34 de ani.

Eminem, 49 de ani, a ridicat  tribunele în picioare
Eminem, 49 de ani, a ridicat tribunele în picioare

Ziariştii britanici au remarcat faptul că organizatorii finalei au vrut să aducă un omagiu oraşului gazdă şi să îi satisfacă pe nostalgicii muzicii de acum 20 de ani. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net