Criptomonedele și rapperii. Suma imensă de Bitcoin pe care Drake a folosit-o pentru a paria la Super Bowl

Piața criptomonedelor a atras investitori, oameni de rând și, înainte de toate, vedete. Tot mai multe vedete intră în această piață folosindu-și banii reali pentru a achiziționa sau paria folosind Bitcoin sau alte criptomonede.

image

Acesta este și cazul lui Drake, care își petrece timpul liber prin a paria mai mult de 1 milion de dolari în Bitcoin pe meciurile de la Super Bowl.

Cât de mult a pariat Drake la Super Bowl

Rapperul premiat a spus, recent, că a plasat pariuri în BTC, în valoare totală de 1,26 milioane de dolari, la meciul de Superbowl dintre Cincinnati Bengals și Los Angeles Rams. 

Prin intermediul unei platforme crypto de pariuri sportive, rapperul a pariat peste 471.000 de dolari, sperând ca Rams să fie câștigător. Drake și-a exprimat, de asemenea, încrederea în receptorul lui Rams, Odell Beckham Jr. Muzicianul a plasat în jur de 392.000 de dolari pe Beckham Jr., având mai mult de 62,5 yarzi de primire și alți 392.000 de dolari pe receptorul având un număr de touchdown-uri de peste 0,5

Drake a scris: „Toate pariurile sunt pe familie”. Beckham Jr. a răspuns postării, spunând: „Este timpul”. Cu câteva luni în urmă, Beckham Jr. s-a asociat cu Cash App și a anunțat că își va lua salariul de la National Football League în Bitcoin , promițând, în același timp, că va restitui 1 milion de dolari sub formă de BTC fanilor săi. Câștigurile jucătorului, din sezonul precedent, sunt estimate să ajungă la 4,25 milioane de dolari. Cu toate acestea, un analist sportiv a susținut că Beckham Jr. s-a confruntat cu pierderi din cauza prăbușirii recente a pieței, dar și a taxelor mari, conform Metro.

Între timp, National Football League va oferi jetoane virtuale în ediție limitată (NFT) fanilor care vor fi prezenți la Super Bowl-ului din Los Angeles, de pe 13 februarie. NFT-urile vor comemora ziua jocului, oferind un suvenir digital personalizat, care prezintă scaunul și rândul unic al participantului.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
fiii lui adrian nastase jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp
Screenshot 2022 12 01 at 15 49 17 png
piranha in crisul repede foto Prichici Catalin Facebook 1 jpg
image
image
image
image
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo