Criptomonedele și rapperii. Suma imensă de Bitcoin pe care Drake a folosit-o pentru a paria la Super Bowl

Ultima actualizare:

Piața criptomonedelor a atras investitori, oameni de rând și, înainte de toate, vedete. Tot mai multe vedete intră în această piață folosindu-și banii reali pentru a achiziționa sau paria folosind Bitcoin sau alte criptomonede.

image

Acesta este și cazul lui Drake, care își petrece timpul liber prin a paria mai mult de 1 milion de dolari în Bitcoin pe meciurile de la Super Bowl.

Cât de mult a pariat Drake la Super Bowl

Rapperul premiat a spus, recent, că a plasat pariuri în BTC, în valoare totală de 1,26 milioane de dolari, la meciul de Superbowl dintre Cincinnati Bengals și Los Angeles Rams. 

Prin intermediul unei platforme crypto de pariuri sportive, rapperul a pariat peste 471.000 de dolari, sperând ca Rams să fie câștigător. Drake și-a exprimat, de asemenea, încrederea în receptorul lui Rams, Odell Beckham Jr. Muzicianul a plasat în jur de 392.000 de dolari pe Beckham Jr., având mai mult de 62,5 yarzi de primire și alți 392.000 de dolari pe receptorul având un număr de touchdown-uri de peste 0,5

Drake a scris: „Toate pariurile sunt pe familie”. Beckham Jr. a răspuns postării, spunând: „Este timpul”. Cu câteva luni în urmă, Beckham Jr. s-a asociat cu Cash App și a anunțat că își va lua salariul de la National Football League în Bitcoin , promițând, în același timp, că va restitui 1 milion de dolari sub formă de BTC fanilor săi. Câștigurile jucătorului, din sezonul precedent, sunt estimate să ajungă la 4,25 milioane de dolari. Cu toate acestea, un analist sportiv a susținut că Beckham Jr. s-a confruntat cu pierderi din cauza prăbușirii recente a pieței, dar și a taxelor mari, conform Metro.

Între timp, National Football League va oferi jetoane virtuale în ediție limitată (NFT) fanilor care vor fi prezenți la Super Bowl-ului din Los Angeles, de pe 13 februarie. NFT-urile vor comemora ziua jocului, oferind un suvenir digital personalizat, care prezintă scaunul și rândul unic al participantului.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net