Prințesa Diana era „convinsă” că majordomul ei, Paul Burrell, era medium. Cum l-a poreclit

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințesa Diana și-a poreclit majordomul, Paul Burrell (64 de ani), „Merlin”, pentru că era „convinsă” că acesta era medium: „el a prezis întotdeauna ce se va întâmpla cu ea”, potrivit chiar bărbatului. Timp de ani de zile, Paul Burrell și prințesa Diana au fost prieteni apropiați, în timp ce acesta lucra la Palat.

Prințesa Diana și-a poreclit majordomul „Merlin” / Foto: GettyImages
Prințesa Diana și-a poreclit majordomul „Merlin” / Foto: GettyImages

Prințesa Diana era „convinsă” că majordomul ei, Paul Burrell, era medium, așa că, l-a poreclit „Merlin”. Potrivit bărbatului, Prințesa de Wales i-a pus acest nume pentru că „el a prezis întotdeauna ce se va întâmpla cu ea”.

„Probabil că nu ar trebui să vă spun asta... porecla ei pentru mine a fost Merlin. Îmi spunea Micul Meu Merlin. Mi-a spus « Știi ce se va întâmpla în continuare. Ai un fel de a doua vedere. Știi ce se va întâmpla»”, a declarat Paul Burrell, în vârstă de 64 de ani, fostul majordom al prințesei Diana, pentru tabloidul britanic DailyStar.

Au fost prieteni apropiați ani de zile

Paull Burrell a fost prieten apropriat al prințesei Diana / Foto: GettyImages
Paull Burrell a fost prieten apropriat al prințesei Diana / Foto: GettyImages

Bărbatul și Prințesa de Wales au fost prieteni apropriați ani de zile, în timp ce acesta lucra la Casa Regală Britanică. „Am fost foarte liber și deschis cu ea. Mă cunoștea în totalitate”, a mai adăugat el. După moartea prințesei Diana, Paul s-a declarat gay și s-a căsătorit cu Graham Cooper. Dacă ar fi trăit, bărbatul este convins că fosta soție a Regelui Charles al III-lea ar fi fost foarte încântată să vadă cât de fericit este.

„Cred că ar vedea că m-am dezvoltat și am înflorit într-o persoană complet diferită, de care sper că ar fi fost mândră. Ea cu siguranță ar fi spus «Acum ai curajul convingerilor tale și poți să te susții singur și să fii sincer cu tine însuți». Sper că mă privește de acolo de sus împreună cu regretată noastră Regină și chicotesc împreună”.

Paul Burrell a vorbit despre perioada petrecută alături de prințesa Diana în timp ce filma noua serie„ I'm A Celebrity”, care va începe luni, de la ora 9, pe ITV1. „Ei au obținut un loc în primul rând pentru a putea să-mi pună o întrebare. Și de foarte multe ori stăteam în jurul focului de tabără și, neavând ce să facem, toată lumea a spus o poveste”, a încheiat bărbatul.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net