Rapperul Young Dolph, împuşcat mortal în faţa unei patiserii din Memphis


    Young Dolph a murit la vârsta de 36 de anifoto: Instagram
Young Dolph a murit la vârsta de 36 de anifoto: Instagram

Rapperul american Young Dolph a fost împuşcat mortal miercuri, în faţa unei patiserii din Memphis (Tennessee). Tragedia a fost confirmată de avocatul lui, anunță News.ro, care citează nbcnews.com.

Young Dolph (36 de ani), pe numele real Adolph Robert Thornton Jr., se afla în Memphis pentru un eveniment caritabil anual, de Ziua Recunoştinţei, a spus avocatul Scott Hall. Artistul se afla în drum spre evenimentul respectiv, când s-a oprit la patiserie şi a fost împuşcat mortal.

Apelul legat de atac a avut loc la ora locală 12:24, în sud-estul centrului Memphis.Victima, pe care poliţia a identificat-o ca fiind Thornton, a fost declarat decedată la faţa locului. Deocamdată nu este clar motivul atacului, iar anchetatorii încearcă să afle detalii pentru a identifica asasinul.

Primarul oraşului, Jim Strickland, a declarat că decesul lui Young Dolph oferă un nou memento „al durerii pe care o aduc infracţiunile violente”. Poliţia a trimis mai mulţi agenţi în zonele afectate de infracţiuni şi a încurajat oamenii să nu îşi părăsească locuinţele.

Cine a fost Young Dolph

Young Dolph, născut în Chicago şi mutat cu familia în Memphis, în copilărie, şi-a lansat cariera cu mai multe mixtape-uri, în 2008. Albumul „Rich Slave” din 2020 a ajuns până pe locul patru în Billboard 200. Potrivit ziarului Commercial Appeal, el a fost victima a două atacuri cu armă de foc în 2017 - în Charlotte (Carolina de Nord), când cineva a tras peste 100 de gloanţe într-un SUV blindat, şi în Los Angeles, când a fost rănit grav după ce o persoană a tras în el de mai multe ori. Variety scries că el era verişorul lui Juice WRLD, rapper din Chicago care a murit în 2019 din cauza unei supradoze de droguri.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg