Rapperul Young Dolph, împuşcat mortal în faţa unei patiserii din Memphis

Ultima actualizare:

    Young Dolph a murit la vârsta de 36 de anifoto: Instagram
Young Dolph a murit la vârsta de 36 de anifoto: Instagram

Rapperul american Young Dolph a fost împuşcat mortal miercuri, în faţa unei patiserii din Memphis (Tennessee). Tragedia a fost confirmată de avocatul lui, anunță News.ro, care citează nbcnews.com.

Young Dolph (36 de ani), pe numele real Adolph Robert Thornton Jr., se afla în Memphis pentru un eveniment caritabil anual, de Ziua Recunoştinţei, a spus avocatul Scott Hall. Artistul se afla în drum spre evenimentul respectiv, când s-a oprit la patiserie şi a fost împuşcat mortal.

Apelul legat de atac a avut loc la ora locală 12:24, în sud-estul centrului Memphis.Victima, pe care poliţia a identificat-o ca fiind Thornton, a fost declarat decedată la faţa locului. Deocamdată nu este clar motivul atacului, iar anchetatorii încearcă să afle detalii pentru a identifica asasinul.

Primarul oraşului, Jim Strickland, a declarat că decesul lui Young Dolph oferă un nou memento „al durerii pe care o aduc infracţiunile violente”. Poliţia a trimis mai mulţi agenţi în zonele afectate de infracţiuni şi a încurajat oamenii să nu îşi părăsească locuinţele.

Cine a fost Young Dolph

Young Dolph, născut în Chicago şi mutat cu familia în Memphis, în copilărie, şi-a lansat cariera cu mai multe mixtape-uri, în 2008. Albumul „Rich Slave” din 2020 a ajuns până pe locul patru în Billboard 200. Potrivit ziarului Commercial Appeal, el a fost victima a două atacuri cu armă de foc în 2017 - în Charlotte (Carolina de Nord), când cineva a tras peste 100 de gloanţe într-un SUV blindat, şi în Los Angeles, când a fost rănit grav după ce o persoană a tras în el de mai multe ori. Variety scries că el era verişorul lui Juice WRLD, rapper din Chicago care a murit în 2019 din cauza unei supradoze de droguri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net