Sinead O'Connor, gest bizar la înmormântarea fiului. Ce i-a lăsat în sicriu: «Dacă în Rai nu au asta»

16 ianuarie 2022

Sinead O’Connor (55 de ani) și-a înmormântat fiul sâmbătă, 15 ianuarie, după ce Shane a fost găsit mort pe 8 ianuarie. Băiatul de 17 ani a fost îngropat la un cimitir din Dublin, iar mama sa a lăsat un obicet bizar în sicriul adolescentului.

sinead o'connor si fiul

La slujba de înmormântare au participat în jur de 50 de persoane, iar Sinead O’Connor a purtat un trening roz, așa cum a dorit Shane. Ceremonia a fost una hindusă, religia pe care o avea fiul cântăreței.

Sinead a mai făcut un gest care poate părea bizar: ea a lăsat câteva pachete de țigări în sicriul adolescentului, în caz că ”în Rai nu sunt”.

Ea a scris și un mesaj pe platforma Twitter: ”Tocmai ne-am luat rămas bun de la îngerul nostru, Shaney. A fost o ceremonie hindusă minunată. Lui Shane i-ar fi plăcut. Am pus câteva pachete de țigări în sicriu, în caz că în Rai nu sunt. I-ar fi plăcut și asta”.

Prieteni și membri ai familiei au participat la ceremonia din Dublin, iar unii au venit îmbrăcați în ținute de înmormânater hinduse. De altfel, Sinead și tatăl lui Shane, Donal Lunny, au cerut ca invitații să poarte haine colorate, conform thesun.co.uk. În fața casei funerale, a stat scris mesajul ”Te iubim cu toții, Shane Lunny”.

Shane O'Connor, găsit mort la două zile după ce a dispărut

stanga
dreapta
fiu sinead o'connor
fiu sinead o'connor 2
fiul lui sinead inmormantare jpg
fiul lui sinead oconnor s a sinucis jpg
sinead o'connor si fiul
sinead o'connor si fiul

Shane O’Connor a fost găsit mort pe 8 ianuarie, după ce a dispărut de la Spitalul Tallaght, din Dublin, cu două zi înainte. Băiatul se lupta cu probleme psihice. Cea care a confirmat moartea adolescentului de 17 ani a fost chiar Sinead, care a spus despre băiat că a fost ”lumina vieții mele”.

”Am identificat corpul fiului meu, Shane. O să am nevoie de timp pentru a îl plânge”, a spus Sinead.

Sinead, care mai are trei copii, a publicat un mesaj în care a spus: ”Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pe Pământ și e acum alături de Dumnezeu. Fie ca el să se odihnească în pace și fie ca nimeni să nu îi urmeze exemplu. Băiatul meu, te iubesc atât de mult”.

Sinead O'Connor, internată de urgență cu o zi înainte de înmormântare

Sinead O’Connor s-a internat vineri, 14 ianuarie, după ce a recunoscut că se simte pierdută fără fiul ei. Cântăreața a avut o căderea nervoasă și a decis să apeleze la ajutorul medicilor. Ea le-a transmis fanilor că are nevoie de ajutor și că e foarte supărată după ce Shane s-a sinucis.

În același mesaj publicat pe Twitter, Sinead i-a transmis fostului ei partener, Donal Lunny, tatăl lui Shane, că băiatul l-a iubit enorm și că a fost un părinte bun.

Sinea O'Connor a învinuit spitalul pentru moartea lui Shane

Cântăreața, faimoasă pentru piesa ”Nothing Compares 2 U”, a mai declarat că vrea să dea în judecată spitalul de unde se afla internat fiul ei și a acuzat instituția că nu își asumă responsabilitatea pentru moartea lui Shane. ”Fie ca Dumnezeu să ierte statul irlandez, pentru că eu nu o voi face niciodată”, a spus Sinead.

Într-un comunicat dat presei, spitalul a spus însă că ”nu putem comenta cazurile individuale, fără a încălca codurile etice și politicile de confindențialitate”.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la sălciua animat gif
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
5 mihai gadea si fiica sa maisha karina facultate in strainatate 4 jpg jpeg
Johnny Depp a ajuns la urgenţă după ce fosta soţie l a tăiat şi l a bătut jpeg