Soția lui Quentin Tarantino, fără lenjerie intimă la Cannes! Daniella Pick a întors toate privirile

image
Daniela Pick și Quentin Tarantino, la petrecerea Cannes

Soția lui Quentin Tarantino (56 de ani), cântăreața israeliană Daniella Pick (35 de ani), i-a făcut pe ceilalți bărbați prezenți la petrecerea Cannes să suspine după ce au văzut-o. Superba brunetă a purtat o rochie extrem de provocatoare, decupată pe lateral, care a lăsat puțin loc imaginației.

Daniella Pick nu a purtat lenjerie intimă pentru această ținută. Rochia neagră cu aplicații aurii din metal i-a scos în evidență silueta zveltă. Ținuta extrem de decupată a fost „legată” de câteva lănțișoare miniscule, care au avut grijă ca bruneta să nu rămână goală pușcă. Manechinul s-a pozat alături de soțul ei, celebrul regizor Quentin Tarantino, la petrecerea de după premiera filmului „Once Upon A Time In Hollywood”. 

image
Daniella Pick este un manechin de succes

Quentin Tarantino și Daniella Pick s-au cunoscut în Israel, atunci când celebrul regizor american își promova filmul „Inglorius Basterds”. Cei doi sunt într-o relație de opt ani și s-au căsătorit în noiembrie 2018, la Los Angeles. Deși Quentin Tarantino a promis că se va retrage după ce se însoară, regizorul nu pare că are de gând să se țină de promisiune. Noul său film, „Once Upon A Time In Hollywood”, a fost foarte apreciat la cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. 

Daniele Pick are și ea o carieră înfloritoare. Bruneta este cântăreață și manechin de succes. S-a lansat în cariera muzicală în anii 2000, formând un duet cu sora ei, Sharona. Soția lui Quentin Tarantino a participat la selecția națională a concursului muzical Eurovision. La acea vreme, Daniella Pick cânta mai mult melodii cu un aer adolescentin, dar în prezent muzica ei este mult mai matură, aducând aminte de regretata Amy Whinehouse, potrivit fromthegrapevine.com. Tatăl Daniellei Pick este muzicianul și compozitorul Svika Pick. Acesta a fost numit cel mai bun artist din Israel, în anii '70. Svika Pick a câștigat concursul Eurovision în anul 1998. 

image
Daniella Pick este un manechin de succesFoto: Instagram

Citește și

Întâlnire de gradul zero! Tarantino a ţinut piept hoţilor care au încercat să-l jefuiască

Imagini şocante! Tarantino: «Îmi pare rău, era să o ucid pe Uma Thurman la filmări»

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
alexandru arsinel
Christopher G. Cavoli FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg