Teroarea neștiută pe care a trăit-o Michael Jackson. Ce se întâmpla atunci când mergea la cumpărături

Michael Jackson traversa clipe de coșmar din cauza popularității pe care o avea. Fanii îl cunoșteau cu rapiditate, iar succesul de care s-a bucurat a venit după sine cu mai multe dezavantaje căruia i-au afectat viața acestuia. 

Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Michael Jackson a deveni realitate / foto: Arhivă Click!
Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Michael Jackson a deveni realitate / foto: Arhivă Click!

Una dintre cele mai mari dorințe ale regelui muzicii pop a fost aceea de a merge la supermarket și a face cumpărături „ca un om normal”, fără a fi abordat de multitudinea de fani. Deși acest lucru nu a fost posibil niciodată, un prieten care deținea un mall a pus la cale un plan genial, doar pentru a-i îndeplini dorința lui Michael Jackson. 

Michael Jackson: „Vreau să văd lumea reală”

În urmă cu mai bine de un deceniu, cât timp încă era în viață, regretatul artist mărturisea cum e viața unui om atât de popular precum era el. Deși își iubea fanii, Michael Jackson și-ar fi dorit să vadă lumea reală, așa cum era ea, însă cu greu i-a fost permis acest lucru, prin prisma celebrității sale. 

 „Este visul meu să merg la un supermarket și să fac cumpărături, să fiu ca toată lumea și să scot lucrurile în coșul de cumpărături. Când încerc să fac asta, oamenii se înghesuie în jurul tău, vor autografe, să semneze lucruri și să facă poze,de aceea îmi plac atât de mult deghizările.

Pot să stau pe o bancă la Disneyland și să văd ce fac și despre ce vorbesc oamenii cu adevărat, dar când îl văd pe Michael Jackson, se schimbă, nu-l mai văd pe cel adevărat. Vreau să văd lumea reală, cum este cu adevărat și este foarte dificil.”, mărturisea, în timpul vieții, regretatul artist. 

Un prieten i-a oferit șansa să cunoască „lumea reală” 

Dorința lui Michael Jackson de a fi pentru puțin timp în pantofii unui om normal a devenit realitate cu ajutorul unui bun prieten care deținea un mall. De dragul lui, acesta a închis supermarketul și a rugat apropiați de-ai cântărețului de muzică pop să se deghizeze și să se comporte normal, în timp ce fac cumpărăturile. 

„Un bun prieten de-al meu, care deține un mall, a închis tot mall-ul și a pus oameni pe care îi cunoșteam să simuleze că fac cumpărături, astfel încât să se simtă ca și cum ar fi fost un mediu real.

Și verișorii mei s-au îmbrăcat ca niște băieți cu sacoșe și au mers la cumpărături. A fost grozav. Au planificat totul, chiar și muzica. A fost foarte distractiv, mi-a oferit șansa de a vedea în felul meu cum arată o lume reală, chiar dacă nu era ceva real.

În cele din urmă, am început să recunosc oamenii, cum ar fi femeia cu perucă blondă - este bona mea. Chiar și Elizabeth Taylor a fost acolo, a apărut pe coperta unei reviste. Prima mea experiență de cumpărături după 30 de ani. În opinia mea, e ca și cum aș fi la Disneyland, pentru că am avut ocazia să fac ceva ce de obicei nu am ocazia să fac.”, dezvăluia Michael Jackson. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net