Veste tragică pentru fanii emisiunii „Așii Amanetului”! Fiul lui Rick Harrison a murit la doar 39 de ani

Veste tragică pentru fanii emisiunii PAWN Stars (Așii Amanetului)! Fiul lui Rick Harrison, Adam, a murit, la vârsta de numai 39 de ani! Anunțul a fost făcut chiar de către un reprezentat al show-ului, care a spus că decesul ar fi survenit în urma unei supradoze.

Adam Harrison avea doar 39 de ani / foto: Instagram
Adam Harrison avea doar 39 de ani / foto: Instagram

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că familia a fost informată în cursul zilei de vineri că Adam ar fi murit, în urma unei supradoze. Circumstanțele exacte ale morții nu au fost încă făcute publice iar Poliția din Las Vegas Metro deja a început o anchetă, pentru a putea afla cu exactitate ce a dus la decesul lui Adam.

Adam era unul dintre copii lui Rick Harrison, starul emisiunii „Așii Amanetului”, de pe History Chanel, îndrăgită de nenumărați români. Rick îl mai are pe Corey (în vârstă de 40 de ani), pe care mulți dintre noi îl vom recunoaște din emisiune, cât și pe Jake, alături de a doua sa soție.

Adam Harrison ar fi murit în urma unei supradoze

Cei care urmăresc emisunea de pe History Chanel cu siguranță îl recunosc pe Corey, dar și pe Jake, ambii apărând în cadrul show-ului „Așii amanetului”. Cu toate acestea, Adam a decis că nu dorește să apară în fața luminii reflectoarelor, în ciuda faptului că lucra alături de familia sa la faimosul amanet din Las Vegas, Nevada.

Adam Harrison era o fire foarte privată, așa că doar foarte puține detalii despre viața sa personală sunt cunoscute publicului. „Așii Amanetului” a debutat pe micile ecrane în anul 2009, urmărind poveștile care aveau loc la casa de amanet din Las Vegas, deținută de către familia Harrison.

De-a lungul anilor, absolut orice fel de obiect a trecut pe ușa amanetului, adus de către oameni care încercau să câștige câțiva bani în plus. De la obiecte de artă, autografe, diferite jucării, bijuterii, benzi desenate, haine, chiar și mașini, faimosul amanet din Las Vegas a cumpărat și a vândut cam tot ce se putea vinde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 1391089070 jpg
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net