Actorul Florin Zamfirescu, mărturisiri cutremurătoare! Soacra lui a murit într-un azil al groazei: „Au înfășurat-o într-un covor”

Florin Zamfirescu (74 de ani) nu a putut să stea deoparte, așa că a reacționat în scandalul legat de azilele groazei! Revoltat din cauza situației grele prin care au fost nevoiți să treacă mulți bătrâni de la noi din țară, celebrul actor a făcut dezvăluiri cutremurătoare: soacra sa și-a găsit sfârșitul într-un azil în timpul pandemiei. 

Actorul Florin Zamfirescu, reacție dură după ororile din azilele groazei / Foto: Arhiva Click!
Actorul Florin Zamfirescu, reacție dură după ororile din azilele groazei / Foto: Arhiva Click!

Florin Zamfirescu susține că, în trecut, soacra sa a avut aceeași soartă ca majoritatea oamenilor vârstinici din azilele groazei. Marele actor a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Fără a sta prea mult la discuții, Florin Zamfirescu a povestit că și soacra lui, la fel ca alți oameni bătrâni, a trăit în condiții mizere și s-ar fi stins din viață într-un azil, din cauza virusului Covid-19.

Mărturisirile cutremurătoare ale lui Florin Zamfirescu

Dar se pare că asta nu este tot. Din păcate, bătrâna ar fi fost înfășurată într-un covor și apoi „uitată” pe holurile spitalului, chiar înainte ca familia să vadă ce se întâmplă cu ea și să constate decesul.

„Oamenii ăștia nu merită să fie și chinuiți după ce că sunt și omorâți. Să vadă cum a murit mama soției mele la azil. S-a declarat că are COVID, au înfășurat-o repede în covor și au uitat-o pe holurile unui spital. Nici nu știam, eram la miez de noapte. Dimineață când au vrut să desfacă să o vadă, era moartă… Adică a fost omorâtă cu bună știință!”,  a declarat actorul la Realitatea Plus.

Florin Zamfirescu susține cu tărie că ceea ce se întâmplă în țara nostră este demn de criticat. Actorul este de părere că toți patronii de astfel de azile trebuie pedepsiți grav, nu cu o sancțiune ușoară, pentru că lucrurile s-ar putea repeta. Totodată, potrivit lui, nimeni nu se mai interesează de vârstnici, ceea ce este un lucru cu adevărat sfâșietor.

Oamenii ăia iau cât mai mulți internați acolo ca să le ia banii. Deci toți care sunt prinși cu azile nefuncționale, disfuncționale trebuie în momentul acesta să fie confiscate toate sumele lor, pentru că d-aia fac ce fac și pentru că nimeni nu îi controlează. Trăim într-o țară criminală, sunt omorâți oameni cu bună știință. Nimeni nu se interesează de ei. Iar eu, care am și eu niște ani, aș putea, prin noroc, nenoroc, să ajung în azil. Mama mea ar fi putut…, dar am avut eu grijă de ea. Dar nu toți pot”, a mai adăugat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net