Florin Zamfirescu, reacție tranșantă în scandalul homosexualității cu Maurice Munteanu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Maurice Munteanu (44 de ani) a șocat recent pe toată lumea după ce a postat un mesaj pe contul său de Facebook cu acuzații dure la adresa celebrului actor, Florin Zamfirescu (73 de ani). Click! l-a contactat pe marele actor, care a avut o reacție tranșantă la adresa fashion editorului.

cub florin zamfirescu maurice munteanu png

Atac dur la adresa lui Florin Zamfirescu din partea vedetei de la Kanal D! Cum îi răspunde actorul?

Ups: Maurice Munteanu, strigăt de disperare!

Maurice Munteanu, juratul emisiunii “Bravo, ai stil!”, a rememorat momentele dure pe care le-a trăit la vârsta de 18 ani din cauza orientării sale sexuale, la admiterea la UNATC (n.r. Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale"), după ce actorul Florin Zamfirescu ar fi avut un comportament nepotrivit la acel moment.

Iată și: VIDEO Florin Zamfirescu, adevărul despre cele 3 neveste. Ce a putut să spună despre Cătălina Mustață: «Eu am răbdat cu ea»

Maurice Munteanu s-a arătat foarte afectat de experiența pe care a avut-o la examenul de admitere la UNATC, când Florin Zamfirescu i-ar fi spus că orientarea sexuală este <o problemă> în cadrul instituției. De altfel, editorul Elle susține că regizorul Gelu Colceag i-ar fi zis că nu are ce căuta în facultate tot din cauza homosexualității.

Iată și: Maurice Munteanu, dezvăluiri la trei ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu

Contactat de reporterii Click!, Florin Zamfirescu a fost rezervat în declarații și a fost destul de tranșant în declarații.

„Ce treabă am eu cu unul care scrie prostii? De celălalt profesor nu a avut ce să spună prea multe pentru că nu este atât de cunoscut, că dacă era cunoscut zicea și de el ... Nu vreau să discut despre așa ceva.”, a declarat Florin Zamfirescu pentru Click!.

Citește și: Soția lui Florin Zamfirescu, pățanie nemaipomenită: „E o minciună”

Maurice Munteanu, supărat de Florin Zamfirescu

Vedeta de la Kanal D a explicat toată nemulțumirea sa pe contul său de Facebook.

Florin Zamfirescu răspunde și elucidează cetățenii oripilați de acuzațiile mele. Îmi permit să citez din ilustrul profesor și formator de generații: «L-am blocat cu întrebarea pentru că era tâmpit.», «Că nu sunt de acord cu homosexualitatea, asta e altă poveste. Și homosexualitatea asta cred că este o metodă naturală de reglare a numărului populației pe planetă, că parcă ne-am cam înmulțit.», «El era cam infantil la probe».

Tâmpit ești chiar tu, maestre! De o mediocritate sinistră! Nu, nu m-ai blocat, m-ai scârbit, e o mare diferență. Și faptul că ești, sau nu, de acord nu interesează pe nimeni. Tu nu ești acolo ca să fii de acord cu orientările sexuale ale cetățenilor. Răspunsul mizerabil pe care l-ai dat nu face altceva decît să confirme ceea ce am relatat.

Dacă eu eram infantil la probe, la 18 ani, tu, acum, prin acest răspuns, ți-ai dat doctoratul în prostie. Și, da, parcă te-ai prea înmulțit degeaba, ca să-ți vorbesc pe aceeași limbă golănească și birjărească, de profesor universitar. Ești o rușine!”, a scris Maurice Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Click spune!

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai apreciați actori din România! Acesta a jucat în peste 30 de filme românești de succes. Actorul a interpretat, până în prezent, roluri în numeroase scenarii de radio și televiziune. 

Maurice Munteanu este vedetă de televiziune., jurat la Kanal D și fashion editor al revistei Elle.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net