Soția lui Florin Zamfirescu, pățanie nemaipomenită: „E o minciună”

Ultima actualizare:

Florin Zamfirescu a povestit cum soția lui a fost nevoită să mintă în ceea ce privește parteneriatul legal pe care îl are cu celebrul actor. Este vorba de formularul de autorecenzare pe care a trebuit să-l completeze, însă softul nu a lăsat-o cu prea multe opțiuni.

Florin Zamfirescu, alături de cea de-a patra soție, Daciana
Florin Zamfirescu, alături de cea de-a patra soție, Daciana

Mai citește și: Actorul Florin Zamfirescu îi ia apărarea lui George Burcea: „Reacția lui mi se pare foarte firească”

Florin Zamfirescu este într-o relație cu medicul Daciana Toma din 2014, însă nu au legalizat niciodată relația, chiar dacă actorul a susținut mereu că doctorița este partenera sa de viață și o recomandă drept soție. În realitate, cei doi nu s-au căsătorit niciodată cu acte.

Diferența de vârstă dinte Florin Zamfirescu și Daciana Toma este de 20 de ani, însă acest lucru nu i-a împiedicat să ducă o viață liniștită. În momentul în care a dorit să completeze formularul de autorecenzare, partenera de viață a actorului a dorit să treacă starea civilă reală, însă softul nu i-a dat această opțiune, așa că s-a văzut nevoită să mintă și să spună că este căsătorită. Acum, mai în glumă, mai în serios, actorul Florin Zamfirescu a făcut câteva declarații pe seama întâmplării.

Iată și: Florin Zamfirescu, prezent la protestul împotriva restricţiilor: „S-a ales praful de tot ce am sperat. S-a ales praful de români”

Florin Zamfirescu nu s-a mai căsătorit a patra oară!

„Suntem într-un moment în care eu va trebui să intervin, poate vom și râde puțin, dar e real. Deci, a fost soția mea, nu soția mea, că nu suntem căsătoriți, partenera mea și ea declarând, este corectă, diferența dintre noi e de 20 de ani.

Nu rata și: Florin Zamfirescu, despre femeia cu care trăiește cea mai senină iubire: «Daciana e o comoară, e norocul vieţii mele»

Eu am 73 și ea are 53, așa că a zis: „Domnule, nu suntem căsătoriți, nu pot să mint aici" și a declarat: "Parteneriat" și vârstele, și aparatul i-a răspuns: "Nu se poate". Cum adică, domnule, ce nu se poate? Păi, nu se poate. Declarați că sunteți soție, că altfel se poate.

Poate să fie vârsta de 11 ani ea și bărbatul 90 de ani, soție se poate, dar parteneriat nu. Nu i-a dat voie și atunci a trebuit să-i spun să mintă: soț și soție. Și aparatul a răspuns: "Așa e posibil". E o minciună.", a povestit actorul Florin Zamfirescu, în cadrul emisiunii 100%, moderată de Laurențiu Botin.

Vezi și: EXCLUSIV Florin Zamfirescu a împlinit 72 de ani. Uite ce colț de Rai are la Mogoșoaia! "Am pus mure, agrișe, coacăze"

O viață amoroasă palpitantă

Marele actor se află la cea de-a patra relație de mare intensitate. Primul mariaj l-a avut cu mama lui Vlad Zamfirescu, și primul lui copil, de care a divorțat la 25 de ani. După care a urmat căsătoria cu actrița Valeria Sitaru, cu care a fost 12 ani, împreună au o fată, pe Ștefana. A urmat mariajul cu Cătălina Mustață, cu care a fost 21 de ani. Au divorțat cu scandal în 2012. În 2014 a întâlnită pe Daciana Toma, actuala soție, cu care este și în prezent.

Ups: Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu: “Iau 18 pastile pe zi. Dacă nu le iau, mor!”

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net