Florin Zamfirescu, prezent la protestul împotriva restricţiilor: „S-a ales praful de tot ce am sperat. S-a ales praful de români”


    Actorul Florin Zamfirescu a ieşit la protestul împotriva restricţiilor impuse de GuvernFoto: Arhivă personală
Actorul Florin Zamfirescu a ieşit la protestul împotriva restricţiilor impuse de GuvernFoto: Arhivă personală

Actorul Florin Zamfirescu a fost prezent, sâmbătă, la protestul anti-restricţii din Piaţa Universităţii,fiind revoltat de măsurile impuse de autorităţi. Acesta susține că de aceea speră ca actualul Guvern să cadă.

Deși este vaccinat împotriva COVID-19, actorul nu este de acord cu măsurile luate de autorități în ultima perioadă. „Am ieşit în stradă, pentru că, socotesc că România este un vapor eşuat. S-a ales praful de tot ce am sperat. Şi am ţipat şi ne-am bucurat acum 31 de ani.

Când eram în acelaşi loc, la Piaţa Universităţii, eram în balconul Universităţii şi eram fericiţi cu toţii că ţara nu are nicio datorie. Speram că cei care ne vor conduce or să cârmească vaporul ăsta, care astăzi este eşuat. S-a ales praful de visurile noastre, de tinereţile noastre, de copiii noştri, de urmaşii noştri, de nepoţi. S-a ales praful de români.

Acum am ieşit, pur şi simplu, din disperare. Speranţe mari nu am. Sper să cadă acest Guvern. Sper ca în ultima clipă să apară omul necesar la conducerea ţării, pentru că toţi care sunt acum la conducerea ţării, sunt nişte Iuda, vânduţi, trădători. Cîţu a zis că românul o duce foarte bine, ce probleme aveţi? Păi ce se întâmplă cu copiii, ce se întâmplă cu şcolile, ce se întâmplă cu batjocura cu obligaţiie, cu interdicţiile? Ce se întâmplă? Mai avem vreun pic de libertate când totul este obligatoriu şi interzis?”, a declarat, la Antena 3, Florin Zamfirescu.  

Peste 10.000 de persoane au protestat sâmbătă seara în Bucureşti. Din Piaţa Universităţii câteva mii de persoane au mărşăluit până la Victoriei. Dincolo de prezenţa unor politiceni sau grupări naţionaliste printre ei, câteva mii de oameni, de toate vârstele, au protestat şi au purtat mesaje diferite - multe mesaje împotriva măsurile restrictive anti-COVID, dar şi mesaje împotriva guvernării PNL, împotriva premierului Cîţu, dar şi a preşedintelui Klaus Iohannis.

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub gabriel apostol png
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg