Maurice Munteanu a luat foc! Mesaj dur pentru Florin Zamfirescu: „Tâmpit ești chiar tu, maestre!”

Ultima actualizare:

Continuă scandalul monstru dintre Maurice Munteanu și Florin Zamfirescu. Criticul de modă i-a transmis un mesaj dur faimosului actor, după declarațiile făcute recent de acesta.

Continuă scandalul monstru dintre Maurice Munteanu și Florin Zamfirescu. Foto: colaj/Facebook
Continuă scandalul monstru dintre Maurice Munteanu și Florin Zamfirescu. Foto: colaj/Facebook

Orientarea sexuală a lui Maurice Munteanu a devenit subiect de scandal. Vedeta de la „Bravo, ai stil!” a povestit la începutul lunii octombrie ce a pățit în urmă cu mai mulți ani la admiterea pentru UNATC. Ulterior, actorul Florin Zamfirescu a reacționat într-o apariție la TV.

Vezi și: Maurice Munteanu, acuzații grave pentru Florin Zamfirescu: «Țin minte umilințele și rușinea»

Episodul al treilea din acest conflict s-a derulat duminică, 16 octombrie, pe noul teren de luptă al acestor vremuri - Facebook. Pe rețeaua de socializare, criticul de modă a publicat un mesaj plin de jigniri la adresa lui Florin Zamfirescu.

Foarte Interesant: Maurice Munteanu, dezvăluiri la trei ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu

Mesajul lui Maurice Munteanu pentru Florin Zamfirescu

„Florin Zamfirescu răspunde și elucidează cetățenii oripilați de acuzațiile mele. Îmi permit să citez din ilustrul profesor și formator de generații: «L-am blocat cu întrebarea pentru că era tâmpit.»«Că nu sunt de acord cu homosexualitatea, asta e altă poveste. Și homosexualitatea asta cred că este o metodă naturală de reglare a numărului populației pe planetă, că parcă ne-am cam înmulțit.»«El era cam infantil la probe.» etc.

Tâmpit ești chiar tu, maestre! De o mediocritate sinistră! Nu, nu m-ai blocat, m-ai scîrbit, e o mare diferență. Și faptul că ești, sau nu, de acord nu interesează pe nimeni. Tu nu ești acolo ca să fii de acord cu orientările sexuale ale cetățenilor. Răspunsul mizerabil pe care l-ai dat nu face altceva decît să confirme ceea ce am relatat.

Dacă eu eram infantil la probe, la 18 ani, tu, acum, prin acest răspuns, ți-ai dat doctoratul în prostie & nimic. Și, da, parcă te-ai prea înmulțit degeaba, ca să-ți vorbesc pe aceeași limbă golănească și birjărească, de profesor universitar. Ești o rușine!”, a scris Maurice Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Maurice Munteanu, declarații spumoase, la 7 ani de la conflictul dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay

Scandalul dintre criticul de modă și celebrul actor a pornit în momentul în care Maurice Munteanu a dezvăluit umilințele pe care le-ar fi suferit la 18 ani, din partea lui Florin Zamfirescu și a regizorului Gelu Colceag, din cauza orientării sale sexuale.

Momentul s-ar fi petrecut la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, atunci când Maurice Munteanu a dat examen la actorie în cadrul instituției.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net