Adelina Chivu se reîntoarce în televiziune! Soția lui Cristi Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România

Ultima actualizare:

Adelina Chivu (42 de ani) revine după 16 ani de absență în televiziune!

Soția celebrului Cristi Chivu i se alătură lui Mihai Morar şi împreună cei doi vor prezenta cel mai nou sezon al talent show-ului fenomen X Factor.

 Fosta prezentatoare de la Antenă şi soţia fostului căpitan al României, Cristi Chivu, Adelina, revine în peisajul media după o pauză de 16 ani în care şi-a dedicat timpul familiei. Cei doi soţi locuiesc la Milano.

După 16 ani în care am stat departe de meseria mea şi m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică şi televiziune din lume. X Factor combină în cel mai fericit mod două dintre pasiunile mele: poveştile de viaţă ale oamenilor şi muzica, fără de care eu nu pot să trăiesc. Deşi nu mă gândeam că drumul meu va mai fi sinonim cu televiziunea, iată că niciodată nu poţi să spui niciodată şi că toate femeile se pot întoarce la pasiunile lor chiar şi după o perioadă mai lungă sau mai scurtă în care se dedică familiei. Natalia şi Anastasia, fetele mele, sunt fane absolute ale X Factor şi abia aşteaptă şi ele să vadă versiunea românească. Sunt fericită să revin într-o echipă cu oameni care au atât de multă experienţă în muzică şi televiziune, alături de concurenţi talentaţi, care abia aşteaptă să fie descoperiţi şi în faţa unui public care iubeşte spectacolul!”, dezvăluie Adelina Chivu.

La rândul lui, gazda matinalului de la Radio ZU  şi realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi româneşti, Fain&Simplu, Mihai Morar spune: „Sunt încântat să prezint noul X Factor alături de Adelina şi vă promitem că împreună vom aduce emoţia şi poveştile extraordinare ale concurenţilor în casele telespectatorilor. Noi ne cunoaştem de ani buni, am fost colegi în Antenă, încă de la începuturile noastre, aşa că putem vorbi deja din categoria <<pe vremea noastră>>”, a declarat Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România.

Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică fac parte din juriul X Factor

Cel mai nou sezon X Factor România îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatorii parte dintr-un spectacol de neuitatCei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu. 

 Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți din 2008, atunci când au făcut o nuntă superbă la Palatul Știrbey, și au împreună două fete, pe  Natalia, născută în anul 2009, și pe Anastaia, a doua fetiță a cuplului, care a venit pe lume în noiembrie 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net