Adelina Pestrițu, prima reacție după ce nașul ei a fost arestat pentru trafic de droguri

Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu a avut parte de probleme destul de mari în familie, în ultima vreme, după ce nașul ei, Daniel Rafte, a fost arestat de trafic de droguri. Vedeta a dorit să lămurească această problemă delicată și a făcut o serie de declarații pe contul ei de socializare. 

Citește și: Mii de euro te costă dacă vrei o vacanță ca a lor! Atunci când îşi fac concediile peste graniţă, mondenii noștri preferă cazări de fițe

Adelina Pestrițu a ajuns o influenceriță de succes și este mereu atentă la imaginea ei în spațiul public, mai ales că este și mama unei fetițe și dorește să fie un exemplu pentru micuță. 

Din nefericire pentru frumoasa brunetă, nașul ei, Daniel Rafte, a fost arestat pe 24 septembrie, pentru 30 de zile, pentru trafic de substanțe de mare risc, numele său apărând în mai multe dosare ale autorităților. 

Iată și: Adelina Pestrițu, la brațul lui Smiley: „Sunt foarte fericită că...”

 Adelina Pestrițu: «Avem legături de tot felul»

Adelina Pestrițu a reacționat cu privire la această situație în mediul online și a ținut să menționeze că nu are nicio legătură cu activitățile ilegale pe care le desfășura nașul ei și nici nu știa că se ocupă de așa ceva. De altfel, ea a spus că nu mai avea tangențe cu bărbatul de foarte mult timp.

Ups: Adelina Pestrițu, vacanță de vis în Africa. Cum a reacționat Zeny la zborul de 14 ore

Fiecare om își trăiește propria poveste de viață, cu acțiunile, alegerile și principiile sale. Noi, oamenii, suntem interconectați, așa funcționează societatea și viața, avem legături de tot felul- de familie, de prietenie, de colaborare profesională- legături care rămân, și legături care se rup, cu oameni pe care îi cunoaștem sau pe care credem că îi cunoaștem.

Scriu aceste rânduri pentru că numele meu este menționat zilele acestea și asociat cu persoane și acțiuni cu care nu sunt sub nicio formă de acord. Aș vrea să fiu pe cât se poate de clară și fermă, nu am niciun fel de legătură cu situația și persoanele în discuție zilele acestea." a afirmat Adelina Pestrițu pe contul personal de socializare. 

Mai vezi și: Adelina Pestriţu se destăinuie. Care este cea mai mare dorinţă a vedetei: «Aşa se întâmplă în fiecare meserie»

 Adelina Pestrițu: «Familia mea nu implică aceste persoane»

Adelina Pestrițu a subliniat că legătura dintre ea și nașul ei Daniel Rafte nu era una atât de apropiată pe cât se crede, iar familia nu este afectată de cele întâmplate, decât în măsura în care numele vedetei este asociat acestui personaj. 

„Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede. Niciodată pe parcursul relației noastre, atât cât a durat, nu am avut cunoștință sau bănuieli despre acțiuni contrare legii sau moralei. Nici eu, nici familia mea nu suntem implicați în niciun fel. Înțeleg nevoia de a folosi nume de persoane cunoscute pentru a genera titluri și vizualizări, însă nu înțeleg de ce cineva ar folosi un nume într-o poveste gravă care nu îl implică. Familia mea nu este nici ”devastată”, nici ”distrusă”, familia mea nu implică aceste persoane. Familia mea reală este însă îngrijorată de faptul că suntem aruncați fără vină în acest vârtej al senzaționalului. Respect fiecare om care are un rol în viața mea.", a mai adăugat Adelina. 

  Adelina Pestrițu: «Mă delimitez de orice acțiune»

Influencerița a afirmat că cel mai important pentru ea este să-și protejeze familia și principiile. 

"Respect toate amintirile comune, însă mă delimitez de orice acțiune care nu are legătură cu mine, cu atât mai mult cu cât acea acțiune pare a fi una cu impact major asupra societății și a principiilor mele de viață, educație și acțiune. Respectul nu este ceva ce pot pretinde și din partea altora, însă vă asigur că voi face tot ceea ce ține de mine pentru a-mi proteja numele, viața personală, principiile reale și familia directă. Vouă, celor care înțelegeți și sunteți mereu alături de mine, vă mulțumesc pentru sprijin.”, a declarat Adelina Pestrițu, pe pagina personală de Instagram.

Nașul Adelinei Pestrițu are mai multe dosare penale, la activ

Nașul Adelinei Pestrițu făcea parte dintr-o grupare de trafic de stupefiante. Acesta alături alți doi prieteni cumpărau droguri și apoi le vindeau la suprapreț. Daniel Rafte a solicitat autorităților impunerea controlului judiciar sau a arestului la domiciliu, însă magistrații au respins cererea formulată de acesta. 

„(...)Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a măsurii preventive a controlului judiciar. În temeiul art.230 alin.(2) C.pr.pen dispune emiterea mandatului de arestare preventive”. 

Daniel Rafte are la activ mai multe dosare penale. Autoritățile l-au sancționat în 2020 pentru executarea unor lucrări în mod ilegal. În noiembrie 2021, Aftene a fost dat în judecată de DIICOT pentru acte de violență. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net