Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a vărsat lacrimi amare în ziua nunții sale. Destăinuirile făcute de vedetă

Gina Pistol și Smiley au avut parte de o nuntă de vis, cu mai puțin de o săptămână în urmă. La ceremonie au fost undeva în jur de 300 de invitați, iar printre aceștia s-a numărat și tatăl vedetei, Emil Pistol. Iar despre prezența acestuia s-a speculat că ar fi făcut-o pe fiica lui să plângă, însă Gina Pistol a clarificat rapid lucrurile!

Gina Pistol și Smiley au avut parte de o nuntă de poveste
Gina Pistol și Smiley au avut parte de o nuntă de poveste

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu fericit de mai bine de 7 ani, iar împreună o au deja pe Josephine, fiica lor în vârstă de doar 2 anișori. Iar sâmbăta trecută, pe 27 mai, cei doi au avut parte de o cununie de vis, la Palatul Snagov. Potrivit informațiilor oferite de către unica.ro, un moment din timpul ceremoniei a ridicat câteva semne de întrebare pentru invitați. Mai precis, este vorba despre clipa în care mireasa a plâns, speculându-se că motivul ar fi fost prezența tatălui ei la nuntă. Însă, Gina Pistol a clarificat rapid situația!

Părinții Ginei Pistol sunt divorțați de mai bine de 35 de ani, tatăl acesteia refăcându-și ulterior viața amoroasă. Deși acesta nu a mai fost atât de prezent în viața fiicei sale, cei doi au rămas în contact, iar vedeta de la „Chefi la Cuțite” l-a invitat personal pe tatăl ei, atât la nuntă, cât și la botezul lui Josephine.

Ce a spus Gina Pistol despre lacrimile de la nuntă

Vedeta a vorbit despre momentul în care a plâns, spunând urmăritorilor ei de pe Instagram că tatăl ei nu a fost, deloc, motivul pentru care a vărsat lacrimi!  „Lăsați-mă cu telenovelele”, a spus Gina Pistol, referindu-se la zvonurile cum că ar fi vărsat lacrimi datorită tatălui ei. Potrivit acesteia, motivul real au fost emoțiile. Vedeta a declarat că slujba religioasă și corul au avut o încărcătură emoțională deosebită pentru ea, iar la vederea unui curcubeu, s-a simțit copleșită de lacrimi.

Vedeta a mai spus că are o relație civilizată cu tatăl ei, pe care l-a invitat personal la nuntă.

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!