Cum se înțelege, de fapt, Gina Pistol cu soacra: „Nora mea, din păcate..”

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de 7 ani de zile, iar cei doi au împreună și un copil, pe micuța Josephine, în vârstă de doar 2 ani. Recent, cuplul a avut parte de o nuntă spectaculoasă, de unde nu a putut lipsi mama artistului. Află alături de Click! ce spune mama lui Smiley despre nora sa.

Cei doi au avut parte de o nuntă fabuloasă
Cei doi au avut parte de o nuntă fabuloasă

Cu mai puțin de o săptămână în urmă, Smiley și Gina Pistol au avut parte de o nuntă spectaculoasă, unde au făcut „oficială” povestea de dragoste pe care o împărtășesc deja de 7 ani. Cei doi au împreună și un copil, pe Jospehine, în vârstă de doar 2 ani. Viața lor este mai fericită ca oricând, iar de la marea nuntă nu au putut lipsi de pe lista de invitați, părinții artistului. Iar potrivit informațiilor oferite de către unica.ro, mama lui Smiley a vorbit despre relația cu nora ei.

Aceasta s-a declarat încântată de căsătoria dintre fiul ei și Gina Pistol, spunând că este foarte fericită să fie bunică. Pe numele ei Ioana Maria, mama lui Smiley a recunoscut că se înțelege foarte bine cu nora ei, dorind ca cele două să aibă o relație strânsă, ca între mamă și fiică. De asemenea, mama artistului a declarat, potrivit sursei, că se bucură foarte mult că are o nepoată, mai ales după ce ea are doi băieți. Ioana Maria a oferit aceste declarații în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO TV.

Ce își dorește mama lui Smiley pentru nora ei

În cadrul interviului, mama artistului a spus că „nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi”, însă a recunoscut că are o relație foarte bună cu aceasta. De asemenea, Ioana Maria a mai spus că își dorește ca Gina Pistol și Smiley să trăiască în armonie și să fie fericiți impreună.

După nuntă, cei doi însurăței au mulțumit tuturor celor care i-au susținut în ziua nunții, spunând fericiți că vor lipsi o perioadă scurtă de pe rețele de socializare, pentru a sărbători în familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net