Alexandru Arșinel a fost externat, chiar înainte să împlinească 83 de ani

Alexandru Arșinel a fost externat din spital cu doar o zi înainte să împlinească 83 de ani. Astăzi, în ajunul aniversării sale, actorul a acceptat să apară într-o emisiune TV, unde a vorbit despre starea sa de sănătate, dar și despre marea dorință pe care o are: aceea de a fi nemuritor.

Se vede că ultima perioadă din viața maestrului Arșinel nu a fost una roz, căci actorul și-a pierdut exuberanța cu care ne-a obișnuit în ultimele (multe, spunem noi) decenii. A suferit o operație pe cord, o intervenție extrem de dificilă, iar starea sa de sănătate lasă de dorit. Recunoaște că nu se simte bine, chiar și la ieșirea din spital.

Vezi și:  Alexandru Arșinel, internat de urgență la spital! Cu ce probleme se confruntă

Totodată, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, așa că medicii au decis să îl țină mai multe zile în spital, pentru a se asigura că actorul se află în afara oricărui pericol. Maestrul Arșinel transmite că nu este fericit cu evoluția pe care o are în ultima perioadă, semn că situația este destul de rea.

Nu rata: Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate: «Am angajat pe cineva care mă ajută»

Alexandru Arșinel, prima apariție la TV după ce a fost externat

„Ce să fac, nu fac bine....De la o vreme nu mai fac așa de bine și cu pandemia, și cu niște internări care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, i-a spus Alexandru Arșinel lui Cristi Brancu, în emisiunea pe care jurnalistul o moderează la Prima TV.

Mai mult decât atât, dat fiind faptul că actorul își sărbătorește ziua de naștere mâine, prezentatorul TV l-a întrebat dacă își dorește ceva, în mod special. Atunci, răspunsul său a apărut, fără ezitare, iar maestrul Alexandru Arșinel, unul dintre actorii cu ștate vechi în România, a transmis că ar vrea să fie nemuritor, prin lucrurile pe care le-a săvârșit de-a lungul vieții.

„Îmi doresc ca teatrul meu să fie nemuritor”

„Îmi doresc ce mi-ai dorit tu (n.r. – Cristi Brancu a declarat că îi dorește să nu se stingă niciodată), să fiu nemuritor (n.r. zâmbește).

Îmi doresc să fim câteva minute împreună, pentru că dacă suntem împreună înseamnă că sunt, într-un fel sau altul, nemuritor. Îmi doresc ca teatrul meu, "Constantin Tănase", să fie nemuritor, să fie un teatru care traversează tot secolul XX și XXI.

Vă iubesc din tot sufletul”, a mai spus, în încheiere, Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel s-a născut în Suceava și a urmat cursurile Facultății de Teatru din București. Apoi a devenit cunoscut pentru aportul pe care l-a adus teatrului de revistă, universului cinematografic românesc, dar și în televiziune.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net