Alexandru Arşinel revine pe scenă după un an de pauză. În ce piesă îl puteţi vedea


    Alexandru Arșinel joacă mai mult așezat, fie pe un scaun, fie pe un pat
Alexandru Arșinel joacă mai mult așezat, fie pe un scaun, fie pe un pat

Îndrăgitul actor Alexandru Arşinel se întoarce sâmbătă la Teatrul de Revistă Constantin Tănase în dublă calitate, de regizor şi de actor, într-o piesă de teatru care ar fi trebuit să aibă premiera anul trecut. Va juca alături de Ana Maria Donosa, cea despre care s-a spus că e înlocuitoarea Stelei Popescu pe scena teatrului.

Fanii spectacolelor bune, dar şi ai îndrăgitului Alexandru Arşinel (81 de ani) pot merge pe 6 martie, de la ora 19.00, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă Constantin Tănase unde va avea loc premiera spectacolului „Nişte senzaţii”. Regia e semnată de Alexandru Arşinel, care joacă şi rolul principal, alături de Ana Maria Donosa, Cristian Simion şi Miruna Birău. Spectacolul a fost amânat mai mult de un an din cauza pandemiei, acesta trebuia să fie pus în scenă încă din 2020. Arşinel a şi ieşit la pensie între timp şi va juca în această piesă de teatru mai mult stând jos, pe scaun sau pe un pat.


    Piesa este regizată de Arșinel
Piesa este regizată de Arșinel

„Îmi doream de mult să montez o comedie cu tentă de vodevil, acel ceva care să ne scoată din tiparul permanent al Revistei, chiar dacă eu însumi sunt creat şi funcţionez în spiritul acestui gen unic în lume”, spune Alexandru Arşinel. „Am repetat mai bine de un an, în condiţiile pandemiei, a fost greu, anevoios, în trepte, cu hop-uri, dar, atunci când credeam că gata, am scăpat şi că mergem mai departe, iar se închidea totul... Important este că am reuşit să ducem acest proiect la capăt. Am adaptat firul poveştii şi parte din replici la ceea ce se întâmplă în zilele noastre", ne-a povestit Alexandru Arşinel, care se bucură că se întoarce la muncă şi va juca din nou alături de colegii lui.

Pe timpul pandemiei, Alexandru Arşinel şi soţia lui au stat la casa de la Sinaia. „Aici este totul foarte simplu. Nu te poţi organiza decât în acelaşi fel: iei micul dejun, mai aranjezi prin casă, ieşi pe terasă, admiri munţii, mai dai drumul la tv şi uite aşa trece ziua. După-amiază te odihneşti puţin, te mai sună prietenii. Aşa trec de repede zilele astea. Tot ce e plăcut şi frumos trece repede”, ne-a povestit maestrul.


    Ana Maria Donosa îi dă replica maestrului după moartea Stelei Popescu
Ana Maria Donosa îi dă replica maestrului după moartea Stelei Popescu
cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg