Alin Gălățescu, coșmar în trenul spre Iași! Blocați în câmp, fără lumină și căldură! „A început să iasă un fum…

Numeroase persoane aleg să călătorească cu trenul în această perioadă a Sărbătorilor de iarnă. A fost, însă, haos în aceste zile în Gara de Nord, acolo unde trenurile au înregistrat întârzieri majore. Stilistul Alin Gălățescu a avut parte de o călătorie de coșmar, pe drumul spre Iași, cu trenul. 

Stilistul Alin Gălățescu a ales să călătorească la Iași cu trenul, împreună cu fiica sa, Elida, și cu două pisici. Aceștia petrec Sărbătorile în fiecare an alături de rudele lor de la Iași, micuța fiind răsfățată de bunici, care de abia așteaptă să o vadă în această perioadă. 

Stilistul a povestit, însă, consternat pe rețelele de socializare ce a putut să pățească pe drum. Încă de la plecarea din Gara de Nord, trenul a avut o întârziere de 45 de minute. 

calatori tren cfr gara de nord frig foto shutterstock 2229976057 jpg

Alin Gălățescu: „CFR a făcut lucruri aberante, rușinoase și inadmisibile!”

„Am călătorit noaptea trecută spre Iași - unde facem Crăciunul împreună cu bunicii și mătușile Elidei chiar de când s-a născut - la 5 zile după plecând din București. 

Acum, în călătorie ne-au însoțit și cele două pisici ale Elidei - ambele de o cumințenie șocantă. A fost o noapte specială. 

Totul ar fi fost super, dacă CFR nu ar fi făcut din nou lucruri aberante, rușinoase și inadmisibile! 

Am plecat direct din București cu o întârziere de 45 de minute. Au anunțat linia trenului - arhiplin - foarte târziu, declanșând curi de migrații periculoase de oameni, în gară, spre vagoane”, și-a început stilistul povestea. 

„Dintr-un vagon a început să iasă fum”

A urmat apoi o călătorie de.. coșmar, plină de incidente. La un moment dat, dintr-un vagon a început să iasă fum! 

„Apoi, a început să iasă fum dintr-un vagon, ceea ce a dus la oprirea căldurii și apoi chiar și a luminii. Au oprit - aproape o obișnuință în câmp altă jumătate de oră pentru a suplimenta cu încă o locomotivă, ca să urca dealurile dinspre Iași!

Așa că am ajuns cu aproape 2 ore întârziere - într-un frig absolut în vagoane! Inadmisibil!”, a povestit, furios, Alin Gălățescu, enumerând condițiile improprii și inumane în care s-a văzut nevoit să călătorească de Sărbători, pe contul său de socializare. 

Stilistul și criticul de modă Alin Gălățescu (55 de ani) s-a căsătorit cu Simona Semen în 2015, iar în 2016 venea pe lume fiica lor, Elida Maria. 

Din păcate, mariajul celor doi a început să scârțâie, chiar la puțin timp după nașterea copilului, așa că aceștia au decis să o ia pe drumuri separate. Stilistul este, însă, foarte atașat de fiica lui, cu care petrece toate Sărbătorile. 

„Trei zile jumătate stă la mine, trei zile jumătate la Simona. Chiar artimetic trei zile jumătate, pentru că duminica stă dimineața la mine și seara merge la ea.

Totul e foarte echilibrat, relația noastră e echilibrată. Zilele de încărcare cu școala, adică luni, marți și miercuri ea stă la Simona, iar joi, vineri și sâmbătă vine la mine.

Duminica stă jumătate de zi la mine până o duc la Muzeul de Artă Recentă, unde are un curs la care merge de doi ani de zile în fiecare duminică și după-masa la Simona”,  a spus stilistul, despre programul fiicei lor, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net