Amalia Năstase, mărturisiri sincere despre divorțul de Ilie Năstase: "Trebuie să trăiești la maxim"

Ultima actualizare:

Amalia Năstase a dezvăluit că divorțul de Ilie Năstase a fost o decizie foarte dificilă, însă ea e de părere că viața trebuie trăită din plin.

image

Amalia Năstase a dat detalii necunoscute despre divorțul de Ilie Năstase, după 12 ani de când cei doi soți au decis să meargă pe drumuri separate.

Amalia Năstase, 45 de ani, a divorțat de Ilie Năstase, 75 de ani, în 2010, iar cei doi se pare că au rămas în relații bune.

La 12 ani de la divorț, Amalia Năstase a vorbit la podcastul Otnielei Sandu despre clipele dificile prin care a trecut la vremea aceea.

Fosta soție a tenismenului a recunoscut că divorțul a fost cea mai dificilă decizie a vieții ei, mai ales că nu voia ca cele două fiice ale cuplului să fie marcate de acest eveniment.

Amalia Năstase și Ilie Năstase au constituit pentru o perioadă cel mai invidiat și mai longeviv cuplu din showbiz. Amalia și Ilie au fost împreună 14 ani ani, dintre care șapte au fost căsătoriți.

Nasty nu s-a dat în lături de la nimic pentru a o impresiona pe mireasa lui de la acea vreme. Tenismenul a aranjat ca cununia civilă să aibă loc la Paris, iar în 2004 a avut loc și nunta.

Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost la vremea respectivă o decizie foarte grea, având copii, și nu e vorba numai despre mine.

Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii și, în al doilea rând, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău, adică o viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!”, a declarat Amalia Năstase în podcastul găzduit de Otniela.

Amalia Năstase a recunoscut în podcastul Otnielei că viața ca soție a unuia dintre cei mai faimoși jucători de tenis din lume nu era deloc ușoară. La începutul mariajului, Amalia se simțea ca o străină în lumea soțului ei și a mărturisit că se gândea în fiecare clipă că este judecată.

Amalia Nastase și Ilie au păstrat o relație armonioasă de dragul copiilor

Amalia a căutat ca pe întreg parcursului mariajului să aibă un comportament impecabil și nu a creat niciodată scandaluri publice, spre deosebire de partenerele lui Năstase, care aveau să urmeze după ea.

De asemenea, Amalia a mai dezvăluit în trecut că momentul divorțului a fost unul de cotitură în viața ei deoarece toată lumea mera șocată de decizia pe care o luase.

Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea:

Unde te duci, ești nebună, ai copii!’. Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. (…)

La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: ‘Doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț’.

După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal.”, a dezvăluit Amalia Năstase.   

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net