Anamaria Prodan, scandal cu un hărțuitor: „Poate învață de la mine”

Se pare că Anamaria Prodan nu mai are liniște și este protagonista unui nou scandal, la scurt timp după ce apele s-au mai calmat între ea și Laurențiu Reghecampf. De data aceasta, un hărțuitor, un bărbat care a făcut un gest neașteptat, a intrat în vizorul impresarei.

Anamaria Prodan nu tace, atunci când i se face vreo nedreptate. Recent, sexy impresara s-a confruntat cu un bărbat care a realizat un grafitti umilitor: după ce i-a scris numele invers, a adăugat o insultă de zile mari. Nu s-a abținut de la comentarii, ba chiar l-a luat la rost extrem de dur pe  bărbatul care a încercat să îi facă rău.

Citește și: Ce și-a tatuat Anamaria Prodan după despărțirea de Reghe!

Printre altele, Anamaria Prodan l-a făcut needucat și a transmis că nu îi dorește răul, ba chiar ar vrea ca individul să fie atent la gesturile sale și să învețe cum să facă bani și cum să devină o persoană respectată în societate.

Anamaria Prodan l-a umilit pe bărbatul care a încercat să o hărțuiască

‘’În general, mă distrez cu mici personaje de desene animate. Îți dai seama, cu acest fizic și acest comportament faci parte din seria desenelor animate interzise copiilor, așa si domnul. Ce să le facem, încercăm să îi integrăm în societate, e fericit că a încercat să îmi scrie numele invers, că e greu când faci școala pe scări.

Nu rata:  Război pe copil între Prodanca și Reghe! Bebeto va fi audiat la Judecătoria Buftea

Cât despre mesajul lui, ce să spun… repet, cu asemenea personaje trebuie să te comporți frumos că dacă nu auzi de cine știe ce nenorociri au făcut, că dacă țipi la el îngheață și sângele în el, așa măcar fac o faptă bună și îl las se bucure.

Știi cum e, măcar îi urăm viață frumoasă, poate învață și el să facă bani de la mine, poate învață să aibă succes de la mine, poate învață să trăiască măcar sub pod, că pe pod sau într-o casă e greu pentru cei care au frustrări atât de mari. Dar măcar poate învață să trăiască pe pod, nu sub pod’’, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Este al doilea scandal în doar câteva săptămâni!

Mai mult decât atât, recent, Anamaria Prodan a avut un conflict de zile mari și cu un club sportiv de juniori, FC Player, care a transmis că fiul său cu Laurențiu Reghecampf, Bebeto, a ajuns la lotul de juniori al echipei naționale de fotbal datorită statutului pe care mama sa îl are.

„Eu dau „Bună ziua!” tutror, e normal să-mi salut prietenii de-o viaţă, eu reprezint cumva o bucată din fotbalul românesc şi n-am să mă împiedic de un amărât de patronel, care aruncă în copilul meu cu noroi, în condiţiile în care este un „no name” şi un neica-nimeni pe stradă! Tu ar trebui să fii un dascăl, o imagine pentru cei care vin la şcoala ta şi plătesc! Eu dacă aş avea un copil la şcoala lui l-a retrage”, i-a transmis Anamaria Prodan bărbatului, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net