Anamaria Prodan, scandal cu un hărțuitor: „Poate învață de la mine”

Se pare că Anamaria Prodan nu mai are liniște și este protagonista unui nou scandal, la scurt timp după ce apele s-au mai calmat între ea și Laurențiu Reghecampf. De data aceasta, un hărțuitor, un bărbat care a făcut un gest neașteptat, a intrat în vizorul impresarei.

Anamaria Prodan nu tace, atunci când i se face vreo nedreptate. Recent, sexy impresara s-a confruntat cu un bărbat care a realizat un grafitti umilitor: după ce i-a scris numele invers, a adăugat o insultă de zile mari. Nu s-a abținut de la comentarii, ba chiar l-a luat la rost extrem de dur pe  bărbatul care a încercat să îi facă rău.

Citește și: Ce și-a tatuat Anamaria Prodan după despărțirea de Reghe!

Printre altele, Anamaria Prodan l-a făcut needucat și a transmis că nu îi dorește răul, ba chiar ar vrea ca individul să fie atent la gesturile sale și să învețe cum să facă bani și cum să devină o persoană respectată în societate.

Anamaria Prodan l-a umilit pe bărbatul care a încercat să o hărțuiască

‘’În general, mă distrez cu mici personaje de desene animate. Îți dai seama, cu acest fizic și acest comportament faci parte din seria desenelor animate interzise copiilor, așa si domnul. Ce să le facem, încercăm să îi integrăm în societate, e fericit că a încercat să îmi scrie numele invers, că e greu când faci școala pe scări.

Nu rata:  Război pe copil între Prodanca și Reghe! Bebeto va fi audiat la Judecătoria Buftea

Cât despre mesajul lui, ce să spun… repet, cu asemenea personaje trebuie să te comporți frumos că dacă nu auzi de cine știe ce nenorociri au făcut, că dacă țipi la el îngheață și sângele în el, așa măcar fac o faptă bună și îl las se bucure.

Știi cum e, măcar îi urăm viață frumoasă, poate învață și el să facă bani de la mine, poate învață să aibă succes de la mine, poate învață să trăiască măcar sub pod, că pe pod sau într-o casă e greu pentru cei care au frustrări atât de mari. Dar măcar poate învață să trăiască pe pod, nu sub pod’’, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Este al doilea scandal în doar câteva săptămâni!

Mai mult decât atât, recent, Anamaria Prodan a avut un conflict de zile mari și cu un club sportiv de juniori, FC Player, care a transmis că fiul său cu Laurențiu Reghecampf, Bebeto, a ajuns la lotul de juniori al echipei naționale de fotbal datorită statutului pe care mama sa îl are.

„Eu dau „Bună ziua!” tutror, e normal să-mi salut prietenii de-o viaţă, eu reprezint cumva o bucată din fotbalul românesc şi n-am să mă împiedic de un amărât de patronel, care aruncă în copilul meu cu noroi, în condiţiile în care este un „no name” şi un neica-nimeni pe stradă! Tu ar trebui să fii un dascăl, o imagine pentru cei care vin la şcoala ta şi plătesc! Eu dacă aş avea un copil la şcoala lui l-a retrage”, i-a transmis Anamaria Prodan bărbatului, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Anamaria Prodan png
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg