Anca Serea, în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat în familia prezentatoarei TV: „Nu-mi vine să cred”

Anca Serea este o persoană extrem de activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Recent, soția lui Adi Sînă a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare, iar totul are legătură cu fiica ei, Sarah.

Anca Serea, emoționată pentru Sarah, fiica cea mare
Anca Serea, emoționată pentru Sarah, fiica cea mare

Anca Serea: „Doamne, așa emoții am!”

Anca Serea a mers împreună cu copiii la Milano, acolo unde cu toții au condus-o pe Sarah, fiica cea mare în prima zi de școală. Adolescenta a decis să urmeze cursurile unei școli de vară peste hotare, lucru care a emoționat-o extrem de tare pe Anca Serea.

Prin intermediul unor postări publicate pe conturile sale de socializare, soția lui Adi Sînă a anunțat că fiica ei, Sarah a început cursurile unei școli de vară în Italia, mai exact la Milano. Bineînțeles că nu a putut să își lase fiica singură într-un asemenea moment, așa că aceasta a însoțit-o peste hotare, acolo unde a filmat-o în campus. Prezentatoarea TV și-a exprimat liber emoțiile și a izbucnit în plâns în fața fanilor.

 “Doamne, așa emoții am! Nici nu îmi dau jos ochelarii, că sunt plânsă toată. Nu-mi vine să cred cum trece timpul. Mă aflu în curtea campusului Naba, la Milano, unde Sarah a ales să studieze la școala de vară. Îi doresc mult succes și vreau să îi spun că sunt super mândră de ea. Te iubesc, Sarah”, a transmis Anca Sere ape Instagram.

Fiica Ancăi Serea a plecat la Milano pentru a urma cursurile unei școli de vară / Foto: Instagram
Fiica Ancăi Serea a plecat la Milano pentru a urma cursurile unei școli de vară / Foto: Instagram

„De la 30 de ani mi-am impus să mănânc corect”

În ciuda faptului că este mama a 6 copii, vedeta a reușit de-a lungul timpului să își mențină silueta. Însă, pentru a ajunge să arate așa, aceasta a avut mare grijă la capitolul alimentație, mai ales de când a împlinit vârsta de 30 de ani.

 “Ani de zile se ştie că eu am dormit foarte puţin, 3-4 ore pe noapte şi chestia asta mi-a dăunat foarte foarte mult, recent am avut o problemă de sănătate, nu mai puteam să ies din casă, nu mai puteam să mai conduc. Mă rog, nişte probleme hormonale legate şi de vârstă şi aşa mai departe, nimic foarte grav, mi s-a descoperit şi o tiroidă autoimună, dar pentru că am avut o perioadă foarte stresantă şi nu dormeam, nu mă alimentam corect.

Dar acum, de la 30 de ani cel puţin, mi-am impus să mănânc corect, să mă hidratez corect. Apă călduţă cu lămâie, întotdeauna beau asta de ani de zile, îmi iau tot felul de surse de aminoacizi, de vitamine, de Omega, miere cu scorţişoară, foarte bună, pe stomacul gol, cam asta”, a declarat Anca Serea la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net