Andreea Bănică, distrusă după ce l-a pierdut pe Nino! Unde îi ține cenușa cățelușului? „Nu mă pot aduna…”

Ultima actualizare:

Vedetele nu se pot despărți de patrupezii lor nici după moarte! Andreea Bănică trece, în aceste zile, prin momente cumplite: l-a pierdut pentru totdeauna pe cățelușul ei drag, Nino! Solista și-a incinerat cățelul și îi ține cenușa în casă, într-o inimă. 

Andreea Bănică: „Poate că par nebună, dar nu îmi pasă!”

Andreea Bănică este distrusă! De o săptămână plânge non-stop, după ce patrupedul ei drag, Nino, a pierdut lupta cu boala. 

Rămâi cu bine micuțul meu! Te-am iubit ca pe copiii mei…O parte din inima mea vine cu tine” , a fost mesajul sfâșietor postat de vedetă, imediat după moartea cățelușului. 

Patrupedul Nino avea 16 ani și a trecut printr-o mare suferință înainte să se stingă. Avea probleme la rinichi, la inimă, coloana vertebrală îi era afectată și suferea și de o serie de afecțiuni neurologice. 

„Suferința lui este și a mea...așa cum am împărțit lucrurile bune, le împărțim și pe cele rele. Nu mă pot aduna, nu mă pot concentra și gândi la nimic. 

Nino este foarte rău...are foarte multe probleme... Rinichii, inima, neurologic, nu știe de el...coloana praf, piciorul rupt ( nu știu cum). Nu se mai poate face nimic, din păcate...mă uit la el și mă topesc cu el o dată...”, a scris vedeta, distrusă pe Instagram.

Unde ține cenușa cățelușului?

Ca și alte vedete din showbiz, Andreea a decis să-i incinereze trupul cățelușului din rasa yorkshire și să-i păstreze cenușa lângă ea, într-o inimă, pentru totdeauna. 

„O parte din inima mea este lângă mine! Nino, 23.01.2024!

Îl voi avea lângă mine și cu mine mereu, însă fără să îl mai văd sau să îmi mai raspundă vreodată. Poate că par nebună, dar nu îmi pasă, doar eu știu cum sunt și ce simt. 

Nici acum nu știu cum îi voi da vestea lui Noah (n.r băiețelul vedetei) și cum voi împacheta această situație urâtă. 

Colegii și prietenii s-au grăbit să îi spună deja că Nino nu mai este cu noi …probabil au văzut la mamele lor care îmi urmăresc postările. 

Nici nu știi cum este mai bine, să îi ținem pe copii departe de veștile rele sau să le împărtășim cu ei? Greu de răspuns, greu de luat decizii! 

Sper ca, în după-amiaza asta, când mă întorc acasă, să-mi pot ține lacrimile departe de copilașul meu plin de speranță și încredere,  care întreabă zilnic de Nino și să-l pot face să înțeleagă că Nino a fost un cățel fericit și că atâtea zile a avut!”, a fost mesajul transmis de solistă, la aducerea cenușei lui Nino acasă. 

Miki de la Kpital a îngropat cenușa cățelușei sale dragi în curtea casei

Miki, solista de la trupa K-pital, a pierdut și ea una din cățelușele sale dragi, în vara lui 2022. Cățelușa vedetei a fost atunci diagnosticată cu cancer și nu a mai putut fi salvată. Solista a îngropat cenușa patrupedului mult-iubit sub vișinul din curtea casei. 

„A murit de cancer! Am incinerat-o, acum stam cenușa într-un colț al casei! Avea 30 de kilograme. E foarte mare suferința pentru un animăluț. E sfâșietoare ! O să o îngropăm în curte, sub vișin!”, ne-a mărturisit, cu lacrimi în ochi, solista.

Miki locuiește în afara Bucureștiului, într-o casă cochetă cu curte și cu multe animăluțe.

„Am o casă frumoasă, cu curticică, am animăluțe multe. Acum, însă, nu mai am decât trei, din păcate animalele nu trăiesc ca oamenii, au o viață scurtă. 

Am avut cinci, patru căței și o pisică, alți patru i-am dat spre adopție, deci nouă. Acum au mai rămas cu trei cățeluși de talie mică. 

Pe toți îi găsesc pe stradă, ai mei sunt luați toți de pe stradă, abandonați, loviți de mașini, i-am luat să-i fac bine și au rămas”, ne-a mai spus solista. 

Oana Roman a preferat să-l îngroape pe Bubble tot în curtea vilei 

Bubble, un simpatic Bulldog Francez, i-a fost companion de nădejde Oanei Roman timp de 12 ani. Din păcate, vedeta l-a pierdut, vara trecută, atunci când câinele ei a trecut în neființă.

Oana se afla, la acel moment, în vacanță în Bulgaria, împreună cu fiica ei și cu fostul soț, Marius Elisei, atunci când a primit tragica veste că Bubble s-a stins în somn.

Vedeta a apelat atunci, în lacrimi, la omul ei de încredere când vine vorba de câini, dresorul Mihai Nae. Acesta fost cel care a mers la vila vedetei și s-a ocupat de regretatul patruped, care a fost îngropat chiar în curtea casei Oanei.

Fiica lui Petre Roman a fost, de când se știe, o mare iubitoare de animale de companie. Oana o mai are acasă pe Luna, un exemplar superb din rasa cane corso, în vârstă de patru ani, și care participă la competițiile canine cu performanțe demne de luat în seamă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net