Andreea Marin și Andreea Esca, lecție de eleganță de Anul Nou. Ce ținute au ales pentru marea petrecere de la PRO TV

Andreea Marin și Andreea Esca dau dovadă din nou de eleganță și rafinament. Două dintre cele mai iubite personalități feminine din showbiz au atras toată atenția asupra lor în noaptea dintre ani. Vedetele s-au numărat printre nume cunoscute din România care au luat parte la petrecerea de Revelion de la Pro TV - „Protevelion”.

image

 Andreea Marin, Andreea Esca, Andra sau Smiley sunt doar o parte dintre persoanele care i-au încântat pe cei de acasă la trecerea dintre ani. Cum au ales să se afișeze Andreea Marin și Andreea Esca la petrecerea de la Pro, vezi în imaginile de mai jos. 

Andreea Marin, ținută în stilu-i caracteristic în noaptea dintre ani 

De-a lungul timpului, Andreea Marin a reușit să câștige inimile românilor, încă din perioada în care prezenta emisiunea care a consacrat-o: „Surprize, surprize”. În prezent, ea este una dintre cele mai iubite, apreciate și urmărite în social media femei din România. 

Andreea Esca a întors toate privirile în noaptea dintre ani

Andreea Esca este un alt nume care reprezintă bunul-gust, simplitatea și rafinamentul. Mereu decentă cu fiecare apariție și devenind astfel un exemplu pentru multe tinere, Andreea Esca a decis să întâmpine anul 2024 cum nu se putea mai bine, alături de colegii de breaslă și românii care i-au urmărit de acasă.

Nu doar Andreea Marin a optat pentru o rochie roșie, elegantă, ci și știrista de la Pro TV a decis să încheie anul 2023 purtând o rochie în aceeași culoare, care să îi pună în valoare frumusețea. Andreea Esca a împărtășit mai multe fotografii din cadrul Revelionului de la Pro TV fanilor săi, care nu au întârziat să-și exprima admirația prin intermediul like-urilor și al comentariilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net