Andreea Străvoiu de la Kanal D ne-a spus totul despre carieră și viața personală. De ce își ține iubitul ascuns

Ultima actualizare:

Prezentatoarea emisiunii ”ROventura de la Kanal D, Andreea Stăvroiu (31 de ani) are o mulțime de povești de prin călătoriile ei pentru emisiune. Astfel că atunci când ne-am întâlnit cu ea la Summer Party a revistei OK! Magazine am profitat de moment ca să aflăm mai multe despre ea și despre viața ei.

image

Click!: Pentru cei ce nu se uită la emisiunea ”ROventura” de la Kanal D te rugăm să te prezinți.

Andreea Stăvroiu: Numele meu este Andreea Ioana Străvoiu. De fapt, Ioana îmi spun mai rar, pentru că nu sunt obișnuită să mi se spună Ioana. Dar, da, numele meu este Andreea Ioana.

„Eu una trebuie să mănânc și să gust din orice”

Ce bine arăți când mergi peste tot în țară și mănânci tot felul de bunătăți la ROVentura...

Să știți că și eu, înainte să văd emisiunile, mănânc ceva, pentru că mi se face și mie poftă, sincer. N-ai cum! Și, gândiți-vă, când ești acolo, nu poți să reziști la absolut nimic. Eu una trebuie să mănânc și să gust din orice.

În primul rand, trebuie să fii „politicos" să mănânci, chiar dacă-i fi plin. Îți doreai să faci asta, ce faci acum?

Mi-am dorit foarte mult, dar nu mi-am dorit într-atât de mult încât chiar să pun că aș vrea să fac asta. Era cred că o chestie pe care doar mi-o imaginam, o gândeam, dar n-am spus-o niciodată. Nu știam că e posibil să îmbini două mari pasiuni: televiziunea și călătoritul.

image

Tu ai fost la ,,Bravo, ai stil”, nu-i așa?

Da, am fost în primul sezon.

Cum a ajuns Andreea Străvoiu vedetă la TV

Și, după aceea, ce ai făcut?

Apoi am fost la o televiziune generalistă de știri, după care m-am întors la „Bravo, ai stil! All Stars“ și după „All Stars“ mi s-a deschis drumul spre Kanal D, astfel încât am fost primită cu brațele deschise de echipă și am lucrat ca reporter la „Teo Show” . Acolo, a fost pentru mine ,,Școala de Televiziune".

Și când l-ai întâlnit pe George Mihai?

Pe George l-am întâlnit după 3-4 ani de când lucram în Kanal D, când a venit ideea de a se prelua proiectul „ROventura”, pentru că fusese, anterior, cu o altă fată. Și, atunci, am primit eu propunerea să fiu cu George, să prezint alături de el această frumoasă emisiune.

Ți-a surâs ideea să fii mereu plecată, 6 luni pe an?

Decizia a fost atât de simplă, încât am primit doar întrebarea. Mi s-a spus: „Avem proiectul acesta cu „ROventura”, în care trebuie să mergi prin țară, să vizitezi locuri, să le prezinți și vrem să te propunem". Eu, inițial, credeam că voi avea rolul de reporter, nu știam că fata aceea n-o să mai poată să meargă să prezinte.

image

Dar te uitai la emisiune?

Da. Și nu știam ce s-a întâmplat, și am zis ,,Da", dar fără să întreb ce rol voi avea. Și, la final, am întrebat, zic: „Dar cum voi fi eu ca reporter acolo?". Și mi s-a zis: „Nu, nu vei fi reporter, vei fi unul dintre cei care prezintă, pentru că ea nu mai poate". Și, atunci, pentru mine, a fost entuziasmul maxim pentru că nu mă așteptam!

Dar îți plăcea și înainte să călătorești, să vezi locuri?

Da. În perioada școlii, a liceului, a facultății, fiind prinsă cu învățatul, nu reușeam să plec niciodată. Pe timpul verii lucram, la ferma unchiului meu, și vacanța mea, pe an, se limita la maximum o săptămână. Și sufeream mult din cauza asta. Și mereu spuneam că m-am săturat să muncesc și să învăț, vreau să mă plimb și nu am timp!

Ce-ți dorești, aia se întâmplă!

Sufeream. Acum, nu mai sufăr, simt că Dumnezeu a fost foarte bun cu mine și faptul că am avut răbdare și am luat fiecare etapă a vieții așa cum a venit, și am făcut tot ce a fost de făcut, a venit și momentul să mă bucur.

Dar mai e vreun loc din țara asta în care n-ai fost?

Bistrița-Năsăud. N-am ajuns acolo încă. Ca județ, așa, că întindere, acolo nu am ajuns. Dar, în rest, în toate regiunile din țară am ajuns cel puțin o dată.

Faceți, încercați și mâncați tot felul de chestii. E altceva acolo. Ați văzut struți, ați văzut zimbri, v-ați urcat pe stânci...

Am mâncat cămilă, am mâncat zebră, n-au fost rele să știți, chestii care nu sunt românești, clar, dar am ajuns la un restaurant care avea așa ceva în meniu și am gustat și noi. Am avut parte de o grămadă de activități pe care nu le făcusem până atunci. Nu am făcut sărituri de la înălțimi mari, am stat într-un hamac la 700 de metri înălțime.

Dar cu parașuta te-ai dat?

Încă nu m-am dat, dar nu știu de ce, cu cât înaintez în vârstă, frica este mai mare și nu prea îmi vine să fac asta. Dar, cine știe, într-un moment, așa, de euforie.

Andreea Străvoiu a fost prezentă la petrecerea OK Magazine, Summer Party
Andreea Străvoiu a fost prezentă la petrecerea OK Magazine, Summer Party

Pentru că ești plecată non-stop de acasă, nu are nimeni de comentat?

Nu. Cine mă acceptă, mă acceptă așa cum sunt și trebuie să înțeleagă. Cu părinții mă văd mai rar, pentru că sunt în Brașov, dar programul îmi permite ca cel puțin o săptămână pe lună să am liber și să am un program de voie.

De ce își ține vedeta TV iubitul ascuns

Dar iubitul?

Iubitul îl mai ținem puțin ascuns, nu vorbim despre asta, deocamdată. Prefer să îmi dau eu seama dacă persoana de lângă mine este cea potrivită.

Îți plac călătoriile în țară, dar cele în străinătate?

Da, îmi plac și călătoriile în străinătate. Am făcut câteva, anul acesta, și mai am plănuite. Știți cum e, în momentul în care tot vizitezi România și iubești țara ta, nu contest asta, dar mai vine, așa, și câte o dorință să ies din țară. Mai ales pe timpul verii.

Poți să ne spui care e locul preferat din România și care e locul preferat de afară?

În România, îmi place foarte mult Delta Dunării, îmi plac Cazanele Dunării. Dacă vorbim despre mâncare, îmi place Bucovina. De afară, mi-a plăcut Italia, mi-a plăcut Islanda. Am vizitat China în timpul facultății. Am stat o lună, cu o bursă. A fost foarte interesantă experiența! Nu știu dacă m-aș mai întoarce, dar îmi amintesc cu drag de toată experiența de acolo. China a rămas in sufeltul meu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net