„Viața mea este într-o valiză”. Cine face această declarație impresionantă

Ultima actualizare:

Noua ediție Click! TV o are pe copertă pe frumoasa prezentatoare a emisiunii „ROventura” de la Kanal D, Andreea Străvoiu. În interviul acordat cu această ocazie, Andreea facă mărturisiri emoționante despre ce presupune viața ei de când filmează pentru un show ce implică foarte multe călătorii.

  • Anul care s-a terminat a fost şi cu bune, şi cu rele pentru Andreea Străvoiu. Ca pentru noi toţi, probabil...

Coprezentatoarea emisiunii “ROventura” de la Kanal D se încăpăţânează să-şi păstreze zâmbetul, indiferent ce se întâmplă, şi să nu renunţe să lupte pentru tot ce este frumos în viaţă. Aşa că noul an a început cu gânduri bune pentru Andreea şi cu tradiţionala listă cu dorinţe...

  • Cum a fost pentru tine 2021?

Anul care a trecut mi-a luat de lângă mine o persoană foarte dragă, pe bunica mea, şi asta m-a marcat. Însă anul care a trecut mi-a oferit şi foarte multe experienţe frumoase. Am avut o vară plină, am călătorit şi pentru fimările emisiunii “ROventura”, dar şi pe cont propriu, atât în ţară, cât şi în afara ei. Ador să călătoresc, iar anul 2021 a fost darnic cu mine din acest punct de vedere.  

Andreea Străvoiu: "ROventura a fost pentru mine un vis împlinit"

Fanii emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D o îndrăgesc pe Andreea Străvoiu încă din 2017, când tânăra a participat la emisiunea-concurs
  • Care e din punct de vedere profesional cea mai mare realizare din anul trecut? 

Faptul că emisiunea ajunge din ce în ce mai mult la sufletul oamenilor. Suntem o echipă sudată, colaborăm foarte bine şi discutăm foarte mult atât pe plan profesional, cât şi personal. Nu am fraţi, surori, dar am nişte colegi care îmi sunt alături şi cu care mă înţeleg bine. Asta este minunat! “ROventura” a fost pentru mine un vis împlinit, un vis care continuă şi care mă împlineşte. 

  • Dar din punct de vedere personal? 

Aş fi vrut să spun că mi-am găsit sufletul-pereche, dar nu s-a întâmplat! În schimb, m-am axat pe proiectele mele. Sunt genul de persoană care nu acceptă zona de confort. 

  • Când te vei uita în urmă, pentru ce anume crezi că va rămâne memorabil anul 2021? 

Este anul în care am împlinit 30 de ani, un an în care m-am maturizat, mi-am restabilit priorităţile şi valorile. Am încercat să petrec mai mult timp cu familia mea şi m-am bucurat mai mult de lucrurile simple. 

  • Ai făcut o listă, fie şi mental, cu ce-ţi doreşti pentru 2022?

Eu la propriu îmi fac o astfel de listă cu dorinţe, în ultima zi din an. Întotdeauna am trei puncte pe listă şi tot anul o ţin la vedere. Aşa îmi setez mintea, îmi stabilesc obiectivele şi, pe parcursul anului, fac tot posibilul să le ating. Uneori mi se împlineşte o dorinţă sau două, dar nu cedez. În anul care urmează pun din nou pe listă dorinţa care nu s-a împlinit. Toate acestea sunt dorinţe care privesc evoluţia mea. 

Andreea Străvoiu: "CĂlĂtorim fără oprire"

  • Ce se mai întâmplă la “ROventura”?  

Călătorim fără oprire, încercăm să ajungem în cât mai multe locuri. Ne puteţi urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 15.00.  

  • De când cu filmările pentru “ROventura”, cât timp din lună eşti pe drumuri?

Practic, viaţa mea e într-o valiză, pentru că după fiecare călătorie merg să-mi vizitez şi părinţii, apoi revin şi rămân o scurtă perioadă în Bucureşti, după care tot acest ciclu al călătoriilor se reia. Poate e solicitant, obositor, dar e minunat. Nu mă văd făcând altceva. 

  • Apropo de bagaj, care sunt cele mai interesante lucruri care se găsesc la tine în bagaj, indiferent pe unde călătoreşti?

Indiferent de sezon, de locul în care merg, de temperatură, din bagajul meu nu lipseşte costumul de baie. Este acolo mereu, unul sau chiar două. În rest, sunt foarte organizată cu bagajul, încerc să nu iau lucruri inutile sau mult mai multe decât sunt necesare. Nu plec niciodată de acasă fără trusa de machiaj. Dar, deşi la filmari sunt machiată, în viaţa de zi cu zi nu mă machiez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net