Andrei Ungureanu, alias „Omul cu Tourette”, la un pas de moarte! Ce a vrut să facă, din cauza bolii?

Andrei Ungureanu a devenit cunoscut drept „Omul cu Tourette”, la emisiunea iUmor. Acum face haz de necaz în ceea ce privește afecțiunea de care suferă, însă, la un moment dat, gândurile negre parcă puseseră stăpânire pe destinul lui, care aproape s-a încheiat.

stanga
dreapta
andrei ungureanu jpeg
Andrei Ungureanu
7 andrei ungureanu tourette a castigat iumor 3 jpg jpeg
Omul cu Tourette
Omul cu Tourette
Omul cu Tourette
Omul cu Tourette

Are sute de mii de fani pe rețelele de socializare, mai ales pe Tik Tok, acolo unde face furori cu videoclipurile pe care le postează, dar drumul pe care l-a parcurs până să își accepte boala, una rară, de altfel, a fost extrem de anevoios. Pentru că este o afecțiune nu foarte des întâlnită, despre care s-a vorbit destul de rar în țara noastră, Andrei Ungureanu mărturisește că a fost marginalziat.

S-ar putea să te intereseze: INTERVIU Cum e viața lui Andrei Ungureanu după ce a câștigat iUmor

 La șase ani a fost diagnosticat, iar ticurile și spasmele au fost greu de controlat o bună perioadă de timp, mai ales că simptomele sale se pot intensifica în funcție de mulți factori, un rol important jucându-l mediul înconjurător. Din acest motiv, anii de școală au fost un coșmar, în loc să fie o perioadă frumoasă, așa cum este în viața multor copii și adolescenți.

Andrei Ungureanu, „Omul cu Tourette”, a vrut să se sinucidă

Avea doar 18 ani când s-a gândit să încheie socotelile cu viața, dar acum e fericit că a depășit cu bine acel impas și nu a recurs la gestul care i-a acaparat mintea o bună bucată de timp. Trăiește o viață cât se poate de normală, în ciuda faptului că multe persoane, mai ales cadrele didactice, l-au acuzat că se preface. A învățat să își accepte sindromul, iar „Omul cu Tourette” a avut, surprinzător, un loc de muncă la un call center.

Află mai multe despre el: Andrei, câștigătorul iUmor, despre trauma din copilărie care i-a declanșat sindromul Tourette

 Despre experiențele care l-au propulsat în lumea showbizului spune că au fost marcante și acum e recunoscător pentru toate evenimentele care au avut loc în viața lui. Andrei Ungureanu se declară mulțumit de tot ceea ce a trăit până acum și susține că are o mare bucurie: aceea că a învățat românii să înjure, prin prisma participării la iUmor.

”Omul cu Tourette”, declarații despre momentele cheie din viața sa

„Când am fost mai mic, am intrat în depresie. Prin 2010, am vrut să mă sinucid. Dar ce nu te omoară, te face mai puternic. Și pe mine m-a format toată această chestie. Toate experiențele proaste pe care le-am avut eu m-au format cumva psihic. Să am modul de gândire pe care îl am acum.

Acum nu mă mai interesează absolut nimic, adică cine îmi zice că mă prefac, nu îmi pasă, cine spune că exagerez, nu îmi pasă. «E teatru, nu așa e Tourette-ul!» De unde știi tu că nu e așa Tourette-ul? Faza e că, la fiecare persoană cu Tourette, manifestările sunt complet diferite. Nu avem aceleași ticuri!

Eu încă le port foarte mult respect celor care m-au angajat la call center. Am lucrat doi ani de zile în call center, am avut scăpări, dar oamenii erau OK. Cei cu care vorbeam, pe apel, înțelegeau despre ce este vorba și eu vorbeam cu persoane din UK sau State.

Dar mie nu îmi pasă de părerea altora absolut deloc. Nu mă interesează nimic din ceea ce zic alții. La început, oamenii încercau să mă imite, au văzut că la mine a bubuit și au început să vină alții ca să bubuie și ei. La început, acum nu mai sunt.

Când mă întâlnesc cu ei, oamenii mă strigă «Taurete sau Tourette», sau la un moment dat, când trec pe lângă unii și mă salută, zâmbesc, mă imită și îmi fac ticurile. Mă bucur că am învățat România să înjure”, a transmis Andrei Ungureanu, pentru Cancan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
David Beckham
image
image
image
image
bodo 2 jpg
Dany D si Liam McIntyre   ziua 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg